Vedete

Oana Mareş revine pe micile ecrane! Iată ce emisiune va prezenta vedeta

Oana Mareş revine pe micile ecrane! Iată ce emisiune va prezenta vedeta camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Primăvara vine cu veşti bune pentru Oana Mareş, vedetă ce va reveni pe micile ecrane începând cu data de 15 aprilie. Ea va prezenta emisiunea „OANApp“, care va fi difuzată pe TVR 2, de la ora 15.00.

Show-ul prezentat de Oana Mareş va avea o durată de două ore şi va fi împărţit în două părţi. Prima oră, de la 15.00 la 16.00, va fi dedicată informaţiilor utile, iar publicul va descoperi locuri şi oameni fascinanţi. În plus, telespectatorii vor fi prezenţi la cele mai importante evenimente, iar cei din stuio vor discuta cu oamenii momentului şi vor aduce o atmosferă plăcută în casele oamenilor.

„Show-ul are o parte de la 15.00 la 16.00, iar de la 16.00 la 17.00 se difuzează un serial pe care avem un concurs (cuvânt cheie postat la un anumit moment, pe care telespectatorii ni-l vor trimite ulterior) şi de la 17.00 la 18.00 din nou intrăm în direct, pentru o oră de divertisment“, a spus Oana Mareş.

Apoi, de la ora 16.00 la ora 17.00 emisiunea revine cu cântec, această oră fiind dedicată showbizului! Astfel, publicul va afla noutăţile din viaţa artiştilor, care vor fi puşi la încercare şi care se vor distra împreună cu telespectatorii.

„Pe lângă abordarea inteligentă şi  cu mult umor, vom avea partea şi de o «bătălie» între generaţii. Am ales doi reprezentanţi ai noii generaţii , Ceanu şi Andrei, nu întâmplător, ci pentru a fi în contact cu modul lor de gândi, pentru a vedea lucrurile şi prin ochii lor.  Iar eu le voi împărtăşi din experienţa şi «înţelepciunea» omului matur. În plus, sunt convinsă, că vă veţi îndrăgosti de ei“, a încheiat Oana Mareş.

Modifică Setările