News

Oana Pellea, probleme de sănătate în timpul unui spectacol. Ce a păţit actriţa

Oana Pellea, probleme de sănătate în timpul unui spectacol. Ce a păţit actriţa

Oana Pellea s-a accidentat la picior în timp ce evolua pe o scenă din Timişoara. Actriţa a fost dusă direct la spital la sfârşitul spectacolului.

 “Din păcate, accidentul de pe scenă s-a soldat cu o fisură urâţică la piciorul stâng... voi fi indisponibilă două luni. Mă bucur că am putut duce spectacolul la bun sfârşit şi pentru asta mulţumesc Bunului Dumnezeu. Altfel... m am bucurat enorm că am jucat ieri seară “Efectul” la Timişoara", a scris Oana Pellea pe o pagină de socializare.

Evenimentul a fost relatat şi de unul dintre spectatori pe o pagină de Facebook. “O mare actriţă levitând. În seara asta, pe o scenă din Timişoara, în timpul spectacolului, Oana Pellea şi-a luxat piciorul, dacă doar luxaţie e. Nu doar că şi-a dus spectacolul până la capăt într-un baston ce părea de recuzită, fără ca nimeni din sală să bage de seamă că s-a întâmplat ceva, dar a avut puterea să ne facă să râdem şi să plângem cu personajul ei până la sfârşit. Iar noi am râs, am tot râs şi am plâns în deplină inocenţă. La ieşire, a fost dusă cu salvarea. A levitat pe scenă până la ultimele aplauze”.