News

Oana Radu a fost cerută în căsătorie de iubitul Cătălin: "Am spus DA"

Oana Radu a fost cerută în căsătorie de iubitul Cătălin: "Am spus DA" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

La 6 luni de la moartea iubitului Alin, Oana Radu a fost cerută în căsătorie de antrenorul de fitness. Nu a stat pe gânduri şi a spus DA!

În decembrie s-a aflat că Oana Radu formează un cuplu cu Cătălin, antrenorul ei de fitness. Cei doi se cunosc de mai mulţi ani, dar, după cum a declarat chiar ea, nu au simţit vreo atracţie unul faţă de altul până acum. Au decis să dea o şansă iubirii şi să formeze un cuplu. 

Lucrurile între ei au evoluat rapid, iată că Oana Radu anunţă acum că a fost cerută în căsătorie. Cătălin a decis să facă pasul cel mare şi a cerut-o de soţie. Oana Radu nu a stat pe gânduri şi a spus imediat că acceptă. 

"Da, am fost cerută în căsătorie. Nu-mi vine să cred caă spun asta, cât sunt de fericită. Cătălin m-a cerut în căsătorie şi am zis da. Şi da sunt fericită. Şi ştiu că o să mai apară o mulţime de cârcotaşi, care o sa mă întrebe ‘dacă inelul nu era plin de diamante mai erai fericită?’. Răspunsul este da, mai eram fericită şi sunt foarte fericită alături de el. Am fost foarte fericită şi am simţit nevoia să ştie foarte multă lume că sunt fericită.

Nu ştiu dacă o consideraţi greşeală sau nu. Aş fi fost fericită şi dacă mă cerea în căsătorie cu inelul de la pufuleţi cu surprize.”, a spus Oana Radu pe Instagram.

Cântăreaţa a arătat tuturor inelul de logodnă care are o piatră urişă, albastră. Vezi imaginile în galeria foto! 

Oana Radu a suferit mult când fostul iubit a murit

Pe 7 septembrie 2019, Oana Radu a anunţat că iubitul ei Alin a murit. Acesta a fost incendiat în scara blocului de alt bărbat. Cântăreaţa a trecut printr-o dramă atunci: „Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relaţia noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit” 

La aproximativ patru luni de la moartea acestuia, artista a început o nouă relaţie, cea cu Cătălin, antrenorul de fitness.