News

Oana Radu a slăbit 60 de kilograme, dar ţine din nou dietă! Cum arată fosta concurentă de la „Vocea României“

Oana Radu a slăbit 60 de kilograme, dar ţine din nou dietă! Cum arată fosta concurentă de la „Vocea României“ camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

În urmă cu mai bine de patru ani, Oana Radu uimea publicul când anunţa că a reuşit să slăbească peste 60 de kilograme, după ce atunci când a participat la „Vocea României“ avea 121 de kilograme. De atunci şi până astăzi, greutatea ei a fluctuat şi a ajuns să cântărească între 59 şi 62 de kilograme.

Îndrăgita cântăreaţă, care prezintă alături de chef Nicolai Tand emisiunea „Star Chef“, de la Antena Stars, a mărturisit zilele trecute că, deşi a slăbit foarte mult, a decis să intre din nou la dietă.

„Vreau să fac un anunţ, am intrat la dietă. Am început o dietă vegană. Dacă vrei să slăbeşti, nu ai nevoie de multe gustări, ai nevoie de trei mese şi o singură gustare. Eu sunt o persoană ambiţioasă şi mă mai şi abţin, sunt conştientă că nu trebuie să te ridici sătul de masă. De Crăciun voi mânca vegan. Pentru mine, Crăciunul înseamnă să fiu alături de cei dragi, să fim în familie, să mă simt bine şi să fiu sănătoasă“, a spus Oana Radu.