News

Oana Radu are probleme de sănătate din cauza unei diete. Cântăreaţa ar putea fi operată

Oana Radu are probleme de sănătate din cauza unei diete. Cântăreaţa ar putea fi operată camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

A slăbit zeci de kilograme, transformarea ei e spectaculoasă, dar acum se confruntă cu probleme de sănătate! Ce a păţit Oana Radu?

Cântăreaţa le-a dat o veste neaşteptată fanilor ei de pe Instagram. Oana Radu a  dezvăluit că are probleme cu fierea, motiv pentru care s-a dus la un control medical. Problemele de sănătate ale artistei ar fi apărut în urma unei diete.

„Am avut un control medical cu pietrele la fiere, momentan nu le miscăm în nicio direcţie. Eu am desocperit că ar fi apărut din cauza dietei Dukan  si atunci trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare”, a povestit Oana Radu pe reţelele de socializare. 

De ce a vrut soţul Oanei Radu să îşi facă bagajele şi să plece de acasă. Artista a spus tot adevărul

Oana Radu a dus o luptă crâncenă cu kilogramele, dar cu ajutorul soţului ei, antrenor de fitness, a câştigat bătălia şi a obţinut silueta mult visată. Problemele au început însă când artista a început să mănânce în baie. ”Am început să mănânc în baie, asta până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic şi să vadă că mă îngraş. Îi spuneam că am reţinut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuţie serioasă cu el şi aproape că a vrut să plece. A considerat că din cauza viciilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că îşi doreşte de la mine să schimb asta Mi-a zis că o să plece şi şi-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbeasc”, a mărturisit Oana Radu.

Artista s-a temut atunci că l-ar putea pierde pe omul iubit. ”Am realizat că din viaţa noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să ştim sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie şi am plâns. El s-a trezit şi a văzut că am ochii plânşi şi i-am zis că am mâncat pe furiş şi că din acel moment o să mă lupt să slăbesc şi să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”, povesteşte Oana.

Foto: Facebook

Modifică Setările