News

Oana Roman a vorbit deschis despre kilogramele în plus VIDEO

Oana Roman a vorbit deschis despre kilogramele în plus VIDEO

Sătulă ca toată lumea să-i comenteze forma fizică, fiica lui Petre Roman a pus punctul pe I în emisiunea lui Dan Capatos.

Oana Roman Elisei dieta kilograme

După o perioadă grea, în care a trecut prin încercări şi în plan amoros, dar şi în ceea ce priveşte sănătatea ei, Oana Roman a dat o replică dură celor care s-au obişnuit să facă comentarii pe seama ei.

Invitată în platoul emisiunii "Xtra Night Show", de la Antena 1, aceasta a vorbit despre motivele pentru care e ţinta glumelor proaste şi cauzele reale ale formei sale fizice.

"N-am o problemă. Nu zic nici că n-ar trebui să mai slăbesc, dar eu nu trebuie să slăbesc 30 de kilograme, nici măcar 25. (...) Am doar vreo 15 kilograme în plus", a spus Oana Roman în emisiunea lui Dan Capatos.

"Niciodată nu am avut probleme de sănătate. Nu am colesterol, nu am diabet, nu am probleme cu inima, nu am niciun fel de probleme de sănătate. Asta înseamnă că eu niciodată nu am depăşit un anumit număr de kilograme în plus într-atât încât să am probleme de sănătate. Eu sunt un om care a făcut sport de performanţă, înot, a venit faimoasa Revoluţie (...) şi a trebuit să întrerup antrenamentele", a explicat ea.

"Eu nu am avut niciodată complexe. Niciodată! Îmi pare rău că trebuie să dezamăgesc pe toată lumea. Eu am fost un om relaxat şi foarte OK cu mine întotdeauna", a punctat ea.

"Cea mai slabă vreodată am fost când am avut vreo 68 de kilograme la 1,75 m şi eram foarte OK.  Ca să ajung din nou la acea greutate, ar trebui să slăbesc 10-12 kilograme, deci nu vorbim despre sfârşitul lumii. Atunci am suferit că s-au despărţit ai mei, am terminat o relaţie..."

Tot referitor la glumele care s-au spus la adresa ei, Oana Roman a ţinut să lămurească lucrurile şi în ceea ce priveşte preferinţele ei culinare: "Există o legendă cu shaorma. Deci nu cred că există ceva care-mi displace mai mult! Sincer! Deci găsiţi altceva, vă rog eu , dacă tot vreţi să găsiţi ceva! A mai fost un deştept care a spus: "Da, domne', aia mănâncă de rupe. Am fost eu cu ea la restaurant şi a mâncat trei porţii de ciorbă de burtă. Oricine mă cunoaşte ştie că singura ciorbă şi singurul fel de mâncare pe care nu-l mănânc nici dacă îmi dai bani e ciorba de burtă. Tatăl lui Pepe face cea mai tare ciorbă de burtă recunoscută. Eu nu mănânc!".