Vedete

Oana Roman a vorbit deschis despre unul dintre cele mai dureroase episoade din viaţa ei: ”Tratamentul a venit abia după 15 ani”

Oana Roman a vorbit deschis despre unul dintre cele mai dureroase episoade din viaţa ei: ”Tratamentul a venit abia după 15 ani”
camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

La 45 de ani recent împliniţi, Oana Roman poate aborda cu uşurinţă cele mai delicate subiecte despre viaţa sa personală. Vedeta şi-a deschis sufletul şi a dezvăluit detalii şocante despre stările de anxietate şi depresie prin care a trecut, de la o vârstă foarte fragedă.

Un personaj controversat, care stârneşte rumoare de peste 20 de ani, Oana Roman abordează cu uşurinţă subiecte pe care alţii preferă să le ţină ascunse. Aşa se face că vedeta de 45 de ani a vorbit recent despre unul dintre cele mai dureroase episoade din viaţa ei: crizele de anxietate şi depresie.

Oana Roman a vorbit deschis pe Instastory despre modul în care depresia i-a afectat viaţa încă din adolescenţă şi i-a îndemnat pe cei care trec prin aceleaşi probleme să meargă la terapie. 

”Eu am intrat în depresie la o vârstă foarte complicată. Aveam în jur de 14 ani. Părinţii mei atunci nu au înţeles cât de rău eram şi m-au dus să îmi trateze efectul, şi nu cauza. Efectul a fost că din cauza puternicei depresii în care eram m-am îngrăşat foarte tare. Pentru că nici nu mai făceam sport, m-au dus la endocrinolog. Tratamentul a venit abia după 15 ani. De abia în jurul vârstei de 30 de ani am înţeles că nu mai pot să trăiesc aşa şi m-am dus la doctor. Norocul meu este că am întâlnit un doctor psihiatru şi psihoterapeut minunat. El a reuşit să mă trateze fără tratament medicamentos. Eu aveam şi o depresie puternică şi stări de anxietate şi atacuri de panică recurente. Sunt momente în care cad şi eu, în care nu mai vreau să ştiu de nimeni. Momente în care îmi vine să plec la capătul Pământului şi să las totul în urmă. Sunt momente în care cad în genunchi la propriu şi simt că nu mă mai pot ridica. Dar găsesc mereu puterea să merg mai departe”, a dezvăluit Oana Roman.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările