News

Oana Roman, acuzată de fani că a pozat indecent după zvonurile divorţului de Marius Elisei: „Eu sunt asumată”

Oana Roman, acuzată de fani că a pozat indecent după zvonurile divorţului de Marius Elisei: „Eu sunt asumată” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Oana Roman are o legătură apropiată cu fanii săi, este mereu activă pe reţelele de socializare. Acum, aceasta a fost criticată de aceştia după ce a pozat in ipostaze mai provocatoare.

 

Se zvoneşte că Oana Roman ar divorţa de Marius Elisei. Gurile rele spun că relaţia dintre ei nu ar mai funcţiona de o bună perioadă de timp. Cu toate acestea, vedeta e foarte implicată în viaţa profesională, are diverse proiecte în derulare. Nu uită niciodată de fiica sa, Isabela, e atentă la educaţia pe care i-o oferă. 

De curând, Oana Roman a făcut şi o şedinţă foto, ceva mai provocatoare, în care apare într-o lenjerie sexy, cu halat de mătase. Fanii au reacţionat acid:

"În momentul în care alegi să te expui că persoană publică, trebuie s[ îţi asumi toate comentariile şi a celor care te plac, şi a celor care te plac mai puţin. Disperarea ta pentru banii nu are limite şi ai început să fii penibilă şi vulgară şi de aici şi reacţia negativă a oamenilor. Ia încearcă tu să faci ceva frumos şi constructiv şi ai să vezi că lumea nu te va mai judecă. Eşti faţă deşteaptă, dar din păcate a coborât ştacheta mult prea jos."

Vedeta a citit toate comentariile şi nu s-a abţinut.

"Am făcut o şedinţă foto, am pus o poză! Decentă! Nu ştiu dacă frumoasă sau nu, dar frumosul e relativ, şi subiectiv! Şi v-aţi năpustit asupra mea că şacalii, aţi aruncat ura, venin, răutate, jigniri de necitit. V-aţi vărsat negrul din suflete, v-aţi răzbunat pe mine pentru ce ştiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveţi!

Aţi arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soţii. M-aţi călcat în picioare pt că am curaj, pentru că sunt asumată, pentru că nu urlu, nu ţip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă, am carieră muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt că să fiu independenţa, liberă, şi în loc să faceţi la fel, din neputinţa aruncaţi cu tot ce e mai rău în voi!

Apoi va supărati că va răspund şi nu stau să înghit rahatul vostru! Pe de altă parte mult mai multe că voi, se identifică şi rezonează cu mine! Nu le vedeţi nici pe ele, multe şi frumoase. Alegeţi să fiţi negre la suflet şi fără şansă de a deveni oameni frumoşi. Tot răul asta se întoarce la voi! E păcat! Veţi rămâne la fel de nefericite!"