Lifestyle

Oana Roman, declaraţii pentru Marius Elisei: "M-a iubit, dar m-a şi rănit"

Oana Roman, declaraţii pentru Marius Elisei: "M-a iubit, dar m-a şi rănit"

Au ajuns să divorţeze, dar sentimentele au rămas. Chiar dacă relaţia dintre ei a fost una cu suişuri şi coborâşuri, Oana Roman nu poate uita cum, în urmă cu şapte ani, îşi lega destinul de Marius Elisei.

„Acum fix 7 ani făceam nunta. Viaţa ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărţit. Totuşi a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a şi rănit în egală măsură.

Azi, ştiu că a fost foarte greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viaţă. Poate ne va lega din nou, asta doar timpul va decide. Îţi mulţumesc pentru că eşti tatăl perfect pentru Isa şi sprijinul meu necondiţionat!”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei din ziua nunţii

Pe de altă parte, Marius crede că relaţia lor arată astăzi altfel şi speră să îşi mai dea o şansă.

“Eu îmi doresc din toată inima o împăcare, să fie familia unită. Acum, să vedem, nu ştiu. Eu sper că şi ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Cred că în adâncul ei, da, îşi doreşte, cred, bănuiesc. Probabil că nu vrea să ia o decizie pripită. Probabil că mă analizează sau nu ştiu cum vrea să pună problema”.

 

Modifică Setările