News

Oana Roman, despre ce îl supără pe Marius Elisei: „Stă cu soacra în casă, nu e cel mai plăcut lucru”

Oana Roman, despre ce îl supără pe Marius Elisei: „Stă cu soacra în casă, nu e cel mai plăcut lucru”

Pandemia i-a unit! Oana Roman şi  Marius Elisei au reuşit să treacă peste toate neinţelegerile şi să îşi continue viaţa împreună. Cu toate astea, vedeta recunoaşte că soţul ei nu se împacă foarte bine cu izolarea.

“Pentru Marius e greu pentru că stă cu noi tot timpul. El era obişnuit să mai meargă cu băieţii la fotbal, la bere. El pleca dimineaţă, îşi făcea treaba, venea. Acum sunt şi lucruri care îl enervează. Şi încerc să-l înţeleg. Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru. Are momente în care răbufneşte şi el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spaţiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăţi”, a mărturisit Oana la Antena Stars.

Împart casa cu ea, dar Mioara Roman le-a sărit în ajutor în plină criză. „Mai am doar un singur client care mai are activităţi, restul au închis activitatea şi tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări şi filmări care sunt imposibile acum

Nu încasez nimic în această perioadă şi în curând ne vom baza pe pensia mamei, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoşi şi încrezători”, spunea Oana Roman de curând.

 

Modifică Setările