Vedete

Oana Roman: "Ne e greu. Nu ştiu cât vom rezista. Am trecut prin toate stările posibile''

Oana Roman: "Ne e greu. Nu ştiu cât vom rezista. Am trecut prin toate stările posibile''

Oana Roman se simte apăsată de vremurile pe care le trăim. Vedeta TV îşi petrece aceste zile în casă, alături de Marius şi de fetiţa lor, dar se gândeşte cu groază la momentele pe care urmează să le traversăm.

„Stăm acasă de peste o săptămână. Am trecut prin toate stările posibile, ne-am luptat şi cu o amigdalită tare păcătoasă, am colorat, am dansat, am citit, ne-am uitat la filme, Marius ne-a gătit şi azi am profitat de vreme şi am stat mult în curte.

Ne e greu. Nu ştiu, ca foarte mulţi dintre voi, cum şi cât vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toţii ne gândim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu. Ne rugăm să ieşim din asta sănătoşi la cap şi la trup şi cu putere ca să putem munci apoi. Mi-am oferit ajutorul celor care au nevoie acum de orice ca să poată supravieţui cu micile lor afaceri în care mulţi au pus absolut tot ce aveau. Şi am primit sute de mesaje sfâşietoare. Impactul economic va fi la fel de devastator ca cel medical. Văd însă mulţi care profită fără jenă de perioada asta. E cumva în firea oamenilor, a unora dintre ei, ca atunci când e rău, să facă orice ca să le fie doar lor bine. Mulţi vor ieşi din situaţia asta bogaţi în bani, dar înfiorător de săraci ca oameni', povesteşte Oana Roman Elisei pe un cont de socializare.

Modifică Setările