Vedete

Oana Roman organizează nunta lui Brigitte şi Florin Pastramă. "Această nuntă va fi, practic, un reality show" VIDEO

Oana Roman organizează nunta lui Brigitte şi Florin Pastramă. "Această nuntă va fi, practic, un reality show" VIDEO

Va fi o vară plină pentru fiica lui Petre Roman, care se ocupă în detaliu de organizarea petrecerii de nuntă a celui mai neaşteptat cuplu din showbiz.

Reîntoarsă după o scurtă vacanţă aniversară cu soţul ei, Oana Roman n-a ratat petrecerea de vară a revistei OK de la Trickshot MegaMall şi a venit să ne povestească cum au fost cele 3 zile în Franţa unde a celebrat cei 5 ani de mariaj cu Marius Elisei.

"A fost foarte scurt, dar în acelaşi timp a fost foarte frumos. Am prinhs o vreme senzaţională. Am avut o surpriză la hotel, unde au aflat că aniversăm 5 ani de la una dintre angajate, care era româncă, şi atunci am primit o suită în loc de cameră şi ne-au oferit şi nişte cadouri. Ne-am plimbat, am vizitat, am stat pe malul mării şi am băut un pahar de vin şi a fost foarte frumos", ne-a povestit Oana Roman la OK! Rooftop Party.

Cum se simte mariajul după 5 ani? "Matur, spre maturitate. Te mai înţepi din când în când, mai te superi dintr-o chestie, dar te împaci. Neînţelegeri or să apară întotdeauna. Eu nu cred realmente că există nişte oameni care toată viaţa să se înţeleagă şi să nu se certe niciodată. Până la urmă, de ce suntem diferiţi? Suntem diferiţi pentru că gândim diferit şi important e ca, până la urmă, să ajungem la o înţelegere."

Şi pentru că vorbim despre mariaj, Oana Roman are o misiune foarte importantă legată de căsătoria unei bune prietene: este organizatoarea nunţii lui Brigitte cu Florin Pastramă.

"Această nuntă va fi, practic, un reality show, care a început să fie filmat de vreo două săptămâni şi, cum eu sunt cea care mă ocup de tot ce înseamnă partea de organizare, de locaţie - Magic Place, de promovarea căreia mă ocup - tot ce ţine de petrecere sunt implicată şi eu. Avem încontinuu filmări, am ales locaţia, am făcut degustarea de meniu, le-am ales camerele în care vor sta, am stabilit locul în care va fi cununia religioasă (va fi tot acolo, pe pajişte), am ales trupa care va cânta, candybarul... Şi acum urmează să facem degustarea tortului, repetiţiile pentru dansul mirilor. Suntem în pregătiri intense şi, practic, la două zile ne vedem să mai facem câte ceva."

Şi, pentru că Oana Roman e prezentă la mai toate marile evenimente din România, iată ce ne spune legat de festivalurile de peste vară şi ce alte preferinţe are în materie de distracţie.

Modifică Setările