News

Oana Roman s-a accidentat în Egipt şi a ajuns la spital. Ce a păţit vedeta

Oana Roman s-a accidentat în Egipt şi a ajuns la spital. Ce a păţit vedeta

Oana Roman şi-a scurtat vacanţa după ce a avut parte de un accident de coşmar în Egipt. Vedeta şi-a tăiat piciorul într-o piatră.

“Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuţită şi mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteţi imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist şi acum trebuie să mă duc să-mi iau pastilele”, a povestit Oana.

Vedeta a revenit apoi cu detalii. ''Am fost la farmacie, mi-am luat nişte pastile şi sper să-mi treacă şi totul va fi bine. Piciorul e bine, iau pastile şi antibiotice pentru durere. A fost o zi agitată şi dureroasă, dar sunt ok. Au trebuit să mă coasă şi am cinci copci. Iau pastile şi nu mă mai doare atât de rău. Norocul meu este că s-a întâmplat în ultima zi şi am putut să mă bucur de vacanţă fără să am alte probleme până astăzi. A fost foarte important că am avut asigurare medicală, că a acoperit toate costurile'', a spus ea pe Instagram.

Chiar şi în condiţiile date, fiica lui Petre Roman vrea să îşi ajungă astăzi la azilul de lux unde este internată mama ei, care împlineşte 81 de ani.

 

Modifică Setările