News

Oana s-a certat cu Petre Roman. De la ce a pornit totul

Oana s-a certat cu Petre Roman. De la ce a pornit totul camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Prăpastia dintre Oana şi Petre Roman se adândeşte.  Vedeta recunoaşte că a fost dezamăgită din nou, de atitudinea tatălui său şi se simte dată la o parte. Totul a pornit de un telefon.

„După cum ştiţi relaţia cu tatăl meu e relativ disfuncţională de câţiva ani buni încoace, eu am făcut toate eforturile posibile pentru ca această relaţie să nu fie disfuncţională, dar nu am reuşit. Ne vedem de două ori pe an, vorbim destul de rar, nu reuşesc să o fac să se apropie din nou de nou, am făcut în privat, în toate felurile… lucrurile merg într-o direcţie din ce în ce mai rea. Recent am avut o discuţie cu el din care mi-am dat seama că practic eu cred că nu mai există nicio şansă ca relaţia să fie una bună, oricât de mult mi-aş dori eu asta”, a spus Oana Roman pe un site de socializare.

„M-a sunat să-mi spună că i-a arătat lui cineva, oare cine, mă întreb, că mama a făcut nu ştiu ce declaraţie de copil şi de soţia lui. I-am spus că mama din cauza stării de sănătate precare nu a mai dat nicio declaraţie la presă de 2-3 ani. El a simţit nevoia să mă sune şi să mă tragă la răspundere, deşi eu nu pot fi responsabilă de ce declară mama”, a adăugat  Oana.

Vedeta are convingerea că pentru Petre Roman mai multă importanţă familiei actuale.

„El simte nevoia să-şi apere familia din care în mod evident consideră că nu mai fac parte şi era foarte supărat.  Nu ştiu, nu mă interesează, fiecare cu probleme lui, pe mine fraza asta m-a încuiat definitiv şi m-a făcut să înţeleg că probabil vorbele astea le-a spus fără să fie el. Prima mea reacţie a fost de consternare, de revoltă, de durere, de plâns, de supărare, iar apoi am stat şi m-am gândit că probabil că n-are de ales, face lucrurile astea ca să mulţumească pe cineva, că eu refuz să cred că tatăl meu, aşa cum îl ştiu eu, aşa cum e el ca şi caracter, poate să-i spună propriului copil aşa ceva. Stau şi mă gândesc că într-un fel nu pot decât să-l compătimesc că e nefericit, trist şi supărat că trebuie să fac treburile astea şi l-am iertat”, a mai spus Oana Roman.

 

Modifică Setările