News

Oana Roman s-a logodit

Oana Roman s-a logodit

După o sarcină care a luat pe toată lume prin surprindere, a urmat logodna, înfăptuită în weekend, când Marius Elisei şi-a surprins iubita cu un inel dăruit chiar lângă bradul împodobit.

Însărcinată în şapte luni, Oana Roman abia aşteaptă să devină mămică. Şi, cum naşterea se va petrece mai repede decât nunta, ea se gândea că botezul şi cununia vor fi făcute în aceeaşi zi.

Între timp, Marius a pregătit în secret şi inelul de logodnă, pe care a considerat că e frumos să i-l pună iubitei sale pe deget chiar în preajma Sărbătorilor, într-un cadru romantic. Şi ce loc ar fi fost mai potrivit decât lângă bradul de Crăciun.

„Lor le place la nebunie Sărbatoarea Crăciunului, aşa că au împodobit deja bradul. Într-una din serile trecute, erau amândoi lângă brad şi Oana s-a trezit cu Marius aşezat în genunchi, în faţa ei. A întrebat-o dacă vrea să-i devină soţie si, ca-n filme, i-a întins inelul. Oana a acceptat fără să stea deloc pe gânduri“, a mărturisit un bun prieten al Oanei pentru wowbiz.ro.

„Şi am spus DA! Sărbătorim!“, a anunţat şi aceasta pe contul său de Facebook, postând o fotografie cu inelul de logodnă primit.

Momentul a fost sărbătorit cu o cină romantică la Palatul Bragadiru. „Marius era pregătit de ceva timp să facă gestul. Chiar cu multă vreme în urmă, pentru că achiziţionase inelul încă de acum două luni. A «furat» un inel mai vechi de-al Oanei, ca să aibă măsura şi aşa i-a comandat inelul de logodnă, care este o bijuterie extrem de fină, din aur alb şi cu diamant. Nu mai avea de aşteptat decât momentul prielnic pentru a face cererea în căsătorie“, a mai spus aceeaşi sursă.

Potrivit acestuia, cei doi logodnici au stabilit deja şi data căsătoriei: „Se vor cununa civil în ianuarie 2014. Iar nunta o vor face în vara anului viitor, cel mai probabil în acelaşi timp cu botezul bebeluşului“.

Foto: pagina personală