News

Oana Roman, sărbătorită cu fast de vedetele din showbiz! Uite cine a fost la ziua ei FOTO

Oana Roman, sărbătorită cu fast de vedetele din showbiz! Uite cine a fost la ziua ei FOTO camera-retro icon Vezi galeria 29 poze

A fost un chef de zile mari pe 12 aprilie, când mezina Mioarei Roman şi-a serbat ziua de naştere, marcând totodată alte două aniversări importante.

Oana Roman a dat petrecere mare vineri seară când, înconjurată de prieteni, a sărbătorit 43 de ani de viaţă, 30 de ani de când viaţa sa a fost complet schimbată de venirea Revoluţiei şi ascensiunea tatălui său, Petre Roman, în funcţia de premier, şi 20 de ani de carieră în showbiz.

Invitaţii au fost aşteptaţi în salonul elegant de la Magic Place, decorat în alb şi accente fuchsia, şi primiţi cu bucate alese şi muzică live.

Sărbătorita a purtat o rochie de prinţesă din voal lila cu volane şi aplicaţii fine, semnată de designerul Victoria Sava, iar fiica sa, Isabela, a avut o rochiţă din tafta vişinie, cu volane ce aminteau de rochiile din concursurile de dans. Nici soţul Oanei n-a fost mai prejos, el alegând pentru asemenea ocazie un outfit all-black de seară, pe care ulterior l-a transformat, schimbând sacoul negru cu un altul din brocart purpuriu.

Pe lângă multitudinea de cadouri, Oana Roman a fost răsfăţată şi cu o mare de flori, pe măsura celor trei momente aniversare. De altfel, ea a pregătit un moment special, ca o trecere în revistă a celor mai importante momente din cariera sa, momente aplaudate atât de mama sa, Mioara Roman, cât şi de prietenii şi vechii săi colegi de breaslă.

Căci în sală s-au aflat şi apropiaţi şi colaboratori ai săi, precum Mihai Morar, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, Deea şi Dinu Maxer, Romică Ţociu, NicoCristina Spătar, Mirela VescanAdelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, Anca CiotaVica Blochina, designerul Seila GurdalTavi Clonda, Diana BişinicuIanna Novac şi Octavian Dobrotă, Noemi şi Mihai Mitoşeru, Ana Gheorghe (sora Elenei Gheorghe), Adriana BahmuţeanuAndreea TonciuSorin Mărcuş, Costin Mărculescu, Oana şi Viorel Lis şi solistul trupei Varză.

Un alt moment special a fost cel al dansului cuplului Elisei, căruia i s-a alăturat şi micuţa Isabela.

Tortul a fost şi el unul impresionant, sugestiv decorat pe fiecare etaj cu cele trei numere magice: 20-30-43.

"A fost o seară superbă, au venit toţi prietenii mei dragi, colaboratori, presă! Am fost realmente fericită!", a notat Oana Roman pe contul său de socializare. (vezi galeria foto)

Foto: Ştefan Ovidiu/pagina personală