News

Oana Roman, sexy în valurile mării: ”Fără filtru, editare sau cuvinte”

Oana Roman, sexy în valurile mării: ”Fără filtru, editare sau cuvinte” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Oana Roman s-a bucurat la sfârşitul săptămânii trecute de o escapadă romantică, alături de soţul ei, unde au îmbinat utilul cu plăcutul. Au avut treabă la mare, însă au luat ocazia ca pe o binecuvântare, să-şi arate unul altuia dragostea, după o perioadă delicată în mariajul lor.

Cei doi s-au împăcat, deşi îşi anunţaseră divorţul. Şi acum par că s-au regăsit, mai bine zis, au regăsit drumul înapoi unul la celălalt.

Dacă înainte să ajungă la mare Marius Elisei a condus ţinându-i mâna pe picior, la mare a fotografiat-o, iar Oana a postat poza pe contul său de socializare.

Cum nu există postare fără contestatari, cineva i-a comentat Oanei după ce ea a scris că fotografia nu are edit, filtru sau cuvinte: ”Nu înţeleg de ce trebuie să insişti mereu pe ideea că "nu editezi" pozele. Chiar atât de mult contează?”. Iar Oana i-a răspuns elegant: ”E prima oară după foarte mult timp când spun asta la o postare. Deci nu insist deloc. E doar percepţia ta.”

Oana alege de multe ori să-şi prezinte singură rochiile pe care le vinde şi adesea apelează la peruci. Probabil că asta a vrut să spună atunci când a postat fotografia cu ea în mare: acolo era doar ea, bucurându-se de moment, fără să facă modeling pentru un produs.

Şi cum se spune că iubirea e cel mai bun fard al unei femei, se vede de departe cât de îndrăgostită este iarăşi fiica lui Petre Roman.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările