Vedete

Oana Roman şi-a ieşit din fire, după schimbarea de look: "O să vă repet de un milion de ori, până o să înţelegeţi!"

Oana Roman şi-a ieşit din fire, după schimbarea de look: "O să vă repet de un milion de ori, până o să înţelegeţi!"

Oana Roman trece prin schimbări serioase, atât fizice, cât şi de atitudine. Se reinventează, după ce a înţeles că cel mai liniştit în viaţă eşti doar când te împaci cu sine.

Oana Roman a slăbit considerabil şi, de câteva zile, a început să afişeze o coafură tip afro. În mediul online, unde postează, fanii şi fanele au început să îi comenteze noua coafură. Deşi are parte de foarte multe laude, Oana Roman este şi intens criticată. Săturându-se de sfaturile unor persoane care nu ştiu decât să critice, vedeta şi-a ieşit din fire pe Instagram.

Mai multe femei i-au spus că noua coafură seamănă cu o căpiţă de fân şi că ar fi bine dacă ar renunţa la ea. Altele au afirmat că această perucă este odioasă.

Răspunsul Oanei Roman însă a venit ferm: ”O să repet de 1 milion de ori, până o să înţelegeţi. NU trăiesc şi nu aleg în funcţie de părerea nimănui. Cine nu înţelege asta este liber să nu mă urmărească. Mulţumesc.”

Ne bucurăm că Oana este o femeie atât de asumată şi sigură pe ea, nemaiavând nevoie de confirmări exterioare. Noua siluetă a venit la pachet şi cu o nouă atitudine care, cu siguranţă, nu poate decât să ajute.

 

Comentarii

Modifică Setările