News

Oana Roman şi Marius Elisei, din nou împreună. Cei doi au sărbătorit-o pe fiica Isabela

Oana Roman şi Marius Elisei, din nou împreună. Cei doi au sărbătorit-o pe fiica Isabela camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Oana Roman şi Marius Elisei au fost din nou împreună, în calitate de părinţi, la aniversarea fiicei lor Isabela. Micuţa a împlinit 6 ani şi a fost fericită să petreacă alături de prieteni şi de familia ei. 

În ultima perioadă, lucrurile n-au stat tocmai bine între Oana Roman şi Marius Elisei. În decembrie, cei doi anunţat că s-au separat, acesta nu mai locuieşte în casa recent cumpărată şi renovată. Isabela a rămas în grija Oanei Roman, iar de divorţ încă nu au decis, nu au înaintat actele, nici nu au făcut declaraţii referitoare la acest subiect. 

Se pare că între cei doi există o relaţie foarte bună, pe care nu se feresc să o arate public. Cu ocazia aniversării fiicei lor, Oana Roman şi Marius Elisei au format din nou o familie. Au fost alături de Isabela, la petrecerea organizată cu ocazia împlinirii a 6 ani. Micuţa a purtat o rochie de prinţesă, a avut un tort superb şi o mulţime de prieteni alături de care s-a distrat ore în şir. 

Oana Roman a avut zâmbetul până la urechi semn că se bucură enorm pentru Isabela, pentru comoara ei, aşa cum o alintă de multe ori pe fetiţă. Au făcut poze împreună, nici Marius Elisei nu a lipsit din imagini pentru ca tabloul de familie să fie complet. Oare cei doi mai dau o şansă relaţiei lor? 

Priviţi în galeria foto ce fericiţi sunt împreună!

Oana Roman şi Marius Elisei s-au separat în decembrie 2019

Aşa cum am spus încă din Decembrie anul trecut, eu şi Marius Elisei suntem separaţi în fapt, el nu mai locuieşte cu noi şi deşi au existat tentative de împăcare din partea lui, ne -am văzut şi am fost de acord să ne vedem doar pentru că Isa are nevoie de prezenţa tatălui în viaţă sa. Totuşi eu NU pot comenta faptele şi conduita nimănui şi nu pot răspunde pentru faptele nimănui. De aceea, nu doresc că numele meu să fie implicat în nici o discuţie referitoare la un subiect care NU are nici o legătură cu persoană mea!”, a scris Oana Roman în mediul online. 

Modifică Setările