News

Oana Roman şi Marius Elisei, pe muchie de divorţ?

Oana Roman şi Marius Elisei, pe muchie de divorţ?

Ei bine, se pare că mariajul celor doi întâmpină probleme de ceva timp, iar acum sunt dispuşi să dea cărţile pe faţă.

Oana Roman Marius Elisei

Oana Roman a făcut mărturisiri în premieră la „WowBiz“ despre căsnicia ei cu Marius Elisei, care a început să scârţâie.

„Apropo de faptul că lumea spune ca el m-a ales pentru publicitate şi că eu îl întreţin pe el, să vă spun un lucru. Când eu l-am cunoscut pe Marius, el era asistentul unuia dintre cei mai mari avocaţi din ţară. Nu-i lipsea nimic. Au fost nişte speculaţii care spuneau că Marius era un tâmpit şi un prost, dar ei nu ştiu că Marius a plecat de acolo dându-şi demisia. El a fost rugat să rămână. Nu doresc să comentez public motivele pe care le-a avut. A decis că vrea să fie cu mine şi asta era mai important pentru el. Avea maşina lui, pe care a pierdut-o. Când s-a căsătorit cu mine, a pierdut un job foarte bun şi ulterior a vândut şi maşina pentru a putea să ne întreţină pe noi. A vândut-o pe 8 mii de euro. Ţi se pare că un om care se însoară pentru publicitate îşi pierde job-ul şi maşina? Nu ai cum să spui că omul ăsta s-a însurat pentru bani şi publicitate“, a spus ea ferm pentru Kanal D.

„Au fost momente în care el s-a sufocat şi în care eu am fost dărâmată. Am făcut nunta şi botezul, iar pentru că eu eram foarte rău psihic, au început să apară probleme. Era inevitabil, discuţii, neînţelegeri, certuri. El nu muncea pentru că trebuia să aibă grijă de mine“, a explicat ea.

„Au fost nişte traume pentru el pe care poate eu nu le-am înţeles la magnitudinea lor atunci când au avut loc. Eu i-am zis atunci că dacă tu simţi nevoia să mergi să ai o aventură de noapte cu oricine poţi să mergi. El nu a spus nimic, dar nu cred că a făcut-o şi dacă el a făcut-o şi eu n-am simţit nimic..."

„Certurile şi discuţiile au început mult după nunta pentru că stătea acasă şi nu făcea nimic. A ajuns şi el să fie depresiv şi a ajuns să nu-l mai intereseze nimic. S-a închis de tot în el, s-a opacizat deodată. Refuza dialog, discuţii, orice. Ajunsese o umbră care se plimba prin casă. A ajuns să-mi spună că nu mai poate şi avea dreptate. Noi am şi avut nevoie de terapie amândoi. Isabela ne-a ţinut pe amândoi sănătoşi la cap. Sentimentele dintre noi nu au dispărut niciodată, doar că ele au fost depăşite de problemele apărute", a povestit Oana Roman.

Cât priveşte divorţul, vedeta recunoaşte: "A fost un moment în care ne-am gândit să ne separăm când el nu comunica, nu mai avea idei. Am avut o ceartă şi mi-a zis: "Gata, plec!" şi i-am zis: "OK, dacă tu consideri că asta vrei să faci..." A zis că vrea să meargă până la mama lui să stea să se gândească. A doua zi am avut o discuţie de 5 ore şi am lămurit şi am pus cap la cap nişte lucruri. Ne-au ajutat şi discuţiile cu naşii. Am luat decizia că trebuie să facem ceva şi el a spus că pleacă el să muncească. Şi a mai fost un moment, de curând, când am avut o ceartă foarte mare când eu m-am gândit să divorţez. Dacă atunci eu am mediat şi am reparat, acum el a fost cel care a mediat şi a reparat. Eu sunt într-un moment în care am atât de multe apăsări, încât îmi pied cumpătul. A fost un moment în care el a întrecut un pic limita. Nu vorbim de femei. S-a certat cu nişte unii. Eu am aflat, i-am reproşat şi iarăşi s-a închis in el. Două zile nu am putut să comunicăm nimic. I-am zis că, dacă iarăşi ajungem în punctul ăsta, mai bine ne despărţim", a spus oana Roman.

Modifică Setările