Vedete

Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit. Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi: "Nu a fost dorinţa mea"

Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit. Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi: "Nu a fost dorinţa mea" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Momente dificile chiar înainte de Crăciun pentru Oana Roman. Vedeta a mărturisit că ea şi Marius Elisei, soţul ei, s-au despărţit!

Oana Roman a dezvăluit că despărţirea dintre ea şi Marius Elisei este inevitabilă. Au trecut prin astfel de momente şi în trecut, însă se pare că acum nu se mai poate face nimic. Se vor separa, merg pe drumuri diferite. 

"Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale, cât şi persoanale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea", a spus vedeta cu lacrimi în ochi.

În mediul online a amintit şi de afacerea pe care o aveau împreună. Şi acolo s-au separat. 

"Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societăţii care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit aşa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soţului meu. Nu am avut niciun câştig de pe urma acestui proiect. El va continua nu ştiu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect.", a declarat Oana Roman.

Foto: Facebook

Modifică Setările