News

Oana Roman şi Marius Elisei s-au împăcat? Cum s-au pozat cei doi la munte

Oana Roman şi Marius Elisei s-au împăcat? Cum s-au pozat cei doi la munte camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Oana Roman şi Marius Elisei se pare că au petrecut o vacanţă de neuitat la munte. Se zvoneau că sunt despărţiţi, că nu mai formează un cuplu, dar recent au apărut împreună, foarte apropiaţi. 

La mijlocul lunii decembrie au apărut zvonuri că Oana Roman şi Marius Elisei ar divorţa. Mai mult decât atât, gurile rele au spus că acesta ar fi înşelat-o pe vedetă, că ar fi fost infidel. Oana Roman imediat a reacţionat: 

„Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o şi am şters-o apoi! Din păcate, o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer şi transparent. Niciodată nu am fost ipocrită şi nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, aşa cum se face pe reţelele sociale. Am o datorie faţă de publicul meu pe care nu l-am minţit niciodată. Prefer să aflaţi de la mine decât din zvonuri sau speculaţii. În aproape 7 ani de relaţie, am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate şi fericirea adevărată, dar am avut şi momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!

Aceste încercări şi-au pus amprenta asupra noastră şi, deşi am încercat şi luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcţionează ca şi cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu ştiu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creşte frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Când părinţii mei au divorţat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare şi legătură cu mama , lucru care mi-a cauzat o suferinţă şi o traumă de nedescris”, a scris Oana Roman pe un site de socializare.

Acum, în timpul sărbătorilor de iarnă, aceştia au petrecut împreună. Oana Roman, Marius Elisei şi fiica lor au sărbătorit la munte, s-au distrat şi chiar au făcut poze, ca o adevărată familie. Vedeta a postat în mediul online o imagine cu ei, lângă un brad de Crăciun. Oare s-au împăcat şi au uitat de separare? 

Oana Roman, criticată de fani pentru ţinuta purtată de fiica ei

Vedeta a fost criticată de fani deoarece în imaginea de familie fiica ei apare într-o pereche de pantaloni roz şi geacă. Urmăritorii au reacţionat aspru şi au spus că Isabela poartă haine prea subţiri pentru o vreme aşa de rece.

"Nu foloseşti pentru Iza haine impermeabile la munte??? Altfel o protejează de ger"

Oana Roman, când a văzut comentariul, a reacţionat:

"Vezi prin haine? Ai idee cu ce e îmbrăcată? Cum iti permiţi sa ti dau cu parerea despre copilul meu? Du te si trăieşte ti viata ta. Nu comentezi despre copilul meu sau al nimănui daca ai un minim de 7 ani de acsa si mimim de bun simţ. Va treziţi toate sa vă daţi cu părerea in lipsa de alte preocupări. Va rog eu vedeti va de ale voastre"

Modifică Setările