News

Oana Roman: „Sunt prezentată ca o anomalie, ca un monstru“

Mustrarea pe care a primit-o concurenta de la „Românii au talent“ din partea juratei Mihaela Rădulescu a fost resimţită şi de fiica lui Petre Roman, dându-i ocazia să-şi spună părerea vizavi de persoanele care o denigrează.

E lucru ştiut faptul că greutatea Oanei Roman este un subiect constant de glumă pentru persoanele care nu văd dincolo de aspectul fizic. Iar, în contextul controversei apărute pe seama faptului că Mihaela Rădulescu i-a spus public unei fete de 14 ani că ar fi bine să mai slăbească, Oana Roman a văzut ocazia perfectă de a-şi expune din nou propria dramă.

„Am văzut pe Facebook o mare agitaţie şi polemică legate de afirmaţiile Mihaelei Rădulescu la «Românii au talent»! Momentul l-am văzut şi eu! Nu-mi dau cu părerea, nu mă pricep şi nu fac eu mai multă polemică decât e deja. Am o singură nedumerire. Toata lumea o înfierează, pentru că a spus unei fete că e grasă! O fată care făcea gimnastică!“, îşi începe Oana Roman comentariul de pe pagina ei de socializare

„Eu nu fac gimnastică, nu sunt fotomodel şi n-am pretins niciodată a fi vreun model sau ceva de genul ăsta! Şi totuşi, persoane publice foarte cunoscute, de ani de zile, aproape zilnic în emisiuni de mare audienţă, în ziare, la radio, pe bloguri, vorbesc despre mine în termenii cei mai urâţi posibili! Mă fac grasă, tanc, purcică, obeză, etc etc, mă jignesc în cele mai degradante şi urâte moduri şi nimeni nu se scandalizează, nimeni nu îi înfierează, nimeni nu discută şi nu pare a fi deranjat. Sunt prezentată ca o anomalie, ca un monstru, deşi sunt om şi de curând mama!“, şi-a spus ea oful, în contextul ridiculizării unei alte persoane cu kilograme în plus.

„Mie mi se pare că asta sună a ipocrizie! Mihaela a spus ceva, nu foarte dur până la urmă, şi e pusă la zid... Iar nişte golani, mârlani şi nesimţiţi mă jignesc pe mine, o femeie normală, şi nimeni nu are nimic de comentat! Da, sunt subiectivă, e normal... Dar dacă e să ne scandalizam şi să fim doritori de decenţă şi dreptate hai să fim aşa până la capăt! Mihaela a căutat polemică pentru că aşa e jocul şi rezultatele sunt cele aşteptate... Provocarea ei a mers şi şi-a atins scopul! Mă întreb, însă, de ani de zile care e scopul şi finalitatea târârii mele în noroi fără niciun motiv plauzibil!“, ţine să sublinieze ea, referitor la propria situaţie.

„Sunt aici persoane care scriu comentarii folosind cele mai îngrozitoare cuvinte, oameni care nu mă cunosc, nu m-au văzut şi vorbit cu mine niciodată şi care doar aşa ca să fie la modă şi în ton cu alţii mă tratează într-un fel în care niciun om nu merită a fi tratat! Trăim într-o ţară în care decenţa şi bunul simţ practic dispar! Şi asta e poate cel mai grav, pentru că ne pierdem identitatea şi minima educaţie! Eu reuşesc să mă apăr şi să merg mai departe tocmai pentru că acasă părinţii mei m-au educat şi m-au învăţat să fiu toleranţă şi bună! Şi le mulţumesc în fiecare zi pentru asta!“, şi-a încheiat Oana Roman mesajul de pe Facebook.