Evenimente

Oana Roman va ajunge pe masa de operaţii: ”De mult vreau să-mi fac o această intervenţie”

Oana Roman va ajunge pe masa de operaţii: ”De mult vreau să-mi fac o această intervenţie” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Oana Roman şi-a planificat o operaţie pe care nu o poate evita. ”De mult vreau să-mi fac o operaţie...”

care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine”

Cauza este o problemă frecventă în rândul celor care pierd mult în greutate. Şi fiindcă Oana vrea să fie cea mai bună versiune a sa din punct de vedere estetic, s-a decis să mergă la operat, pentru îndepărtarea excesului de piele.

„De mult vreau să-mi fac o operaţie care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operaţiei pe care am avut-o după ce am născut, am nişte cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am şi slăbit şi mi s-a lăsat pielea. Şi trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din raţiuni medicale, decât neaparat estetice, dar evident că şi estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am.

E singura la care m-am gândit. Eu am avut destule operaţii şi nu vreau să-mi fac operaţii doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Şi în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neaparat.”, a zis Oana Roman pentru Ciao.

Oana Roman s-a schimbat foarte mult în ultimul timp. Vedeta a slăbit în jur de 20 de kilograme şi acum pozează de drag în ţinutele pe care le scoate şi la vânzare, deţinând un magazin online cu îmbrăcăminte.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările