News

Oana Sârbu, accident asemănător cu cel al lui Răzvan Ciobanu! S-a răsturnat cu maşina şi a fost operată de cinci ori

Oana Sârbu, accident asemănător cu cel al lui Răzvan Ciobanu! S-a răsturnat cu maşina şi a fost operată de cinci ori camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Moartea violentă a lui Răzvan Ciobanu, care a survenit în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu două săptămâni în judeţul Constanţa, încă are ecouri.

Jurnaliştii de la Spy News readuc acum în centrul atenţiei un eveniment nefericit care a avut-o ca personaj principal pe Oana Sârbu şi care s-a întâmplat în urmă cu mai mulţi ani. Potrivit sursei citate, Oana Sârbu a avut un accident rutier asemănător cu cel al lui Răzvan Ciobanu, dar a scăpat cu viaţă.

„La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă. Mi-a luat mulţi ani până mi-am dat seama că, de fapt, accidentul acela nu a fost întâmplător. În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu nişte lucruri, drept pentru care seara mi-am cântat piesa, iar de dimineaţă mi-am strâns lucrurile, m-am urcat în maşină şi, clocotind de frustrare, marcată de o tristeţe profundă, am plecat spre Bucureşti, iar pe drum m-am răsturnat cu maşina. Dacă aş mai fi rămas o zi la Mamaia şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat“, a spus Oana Sârbu.