News

Oana Sârbu, în lenjerie intimă la 51 de ani! A dezvăluit care este secretul pentru o tinereţe fără bătrâneţe

Oana Sârbu, în lenjerie intimă la 51 de ani! A dezvăluit care este secretul pentru o tinereţe fără bătrâneţe camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut România, însă în ultimii ani nu a mai apărut atât de des în centrul atenţiei.

Chiar dacă era o prezenţă constantă în emisiunile de la TV în urmă cu 10 sau 20 de ani, acum Oana Sârbu pare că nu doreşte să mai iasă în evidenţă, chiar dacă este invitată în continuare la multe evenimente.

Fosta actriţă din „Liceenii“ le-a devăluit recent celor de la Libertatea şi care este secretul pentru o tinereţe fără bătrâneţe. Mai mult decât atât, în ultimele luni vedeta a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii în care apare în lenjerie intimă.

„Nu fac nimic special, încerc să mă îngrijesc ca orice femeie obişnuită, în sensul că sunt atentă la somn, mă hidratez, mai fac un masaj, un pic de gimnastică – mai puţin cardio, acum sunt mai pe pilates. Mai nou, îmi plac plimbările în parc. Aproape în fiecare dimineaţă, cam 30-40 de minute merg în ritm alert şi îmi face bine. Am grijă să folosesc produse cosmetice bune şi am grijă să nu mă supăr tare, pentru că se vede pe faţă şi în acţiunile tale şi atunci, gândurile frumoase ar trebui să nu te părăsească, pentru că de tristeţe suntem sătui. Sunt un om sufletist, sunt foarte emoţională şi pun la suflet tot felul de lucruri. Acum, dacă planul afectiv mi-e zdruncinat, nu sunt cea mai fericită fiinţă. Însă, în timp, am învăţat să mă mai protejez. Apelez şi la cristale, am nişte pietre pe care le purific din când în când şi pe care le port cu mine. Simt energiile negative şi mă feresc de oameni cu energii mai rele, toxice“, a spus Oana Sârbu.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările