Vedete

Oana şi Viorel Lis au fost externaţi. Cum se simt: “Boala începuse să-i mănânce din plămâni”

Oana şi Viorel Lis au fost externaţi. Cum se simt: “Boala începuse să-i mănânce din plămâni” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Oana şi Viorel Lis au reuşit să depăşească perioada dificilă după ce au fost diagnosticaţi cu covid şi internaţi, iar ieri au ajuns acasă.

„Suntem acasă, e incredibil! Sincer, în momentul acesta, Viorel Lis nu poate să apară pentru că doarme. Vreau să îl las să se recupereze, dar este o minune Dumnezeiască că am trecut peste pragul critic şi am ajuns acasă. Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, aşa cum zice Viorel. A avut pneumonie interstiţială, medie am avut amândoi”, a declarat Oana Lis la Pro TV.

,,A fost o experienţă extraordinar de grea pentru mine, îmi dau şi lacrimile, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubeşti pe cineva îşi faci griji şi pentru celălalt. Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi, Viorel deja îşi aranjase locul de veci pentru că nu ştia dacă va trece peste perioada asta, dar uite Dumnezeu ne-a ajutat şi poate că şi rugăciunile oamenilor care mi-au scris”, a mai spus Oana Lis.

 

Modifică Setările