News

Oana Tache a născut. "Petru s-a grăbit să îşi cunoască familia"

Oana Tache a născut. "Petru s-a grăbit să îşi cunoască familia" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Înainte cu două zile de ziua sa de naştere, pe care o sărbătoreşte astăzi, Oana Tache şi-a făcut cel mai frumos cadou. Deşi ar fi trebuit să vină pe lume o săptămână mai târziu, micuţul Petru Lucas i-a făcut o surpriză frumoasă mamei sale. El s-a născut la un spital privat din Bucureşti.

„Deşi ziua naşterii era stabilită pe data de 7 august, Petru s-a pregătit un pic mai devreme să îşi cunoască familia. De fapt, ei vin atunci când vor, indiferent de ce decidem noi. Şi este o dovadă în plus că ne seamănă: despre mine se ştie deja că sunt curajoasă şi dornică să explorez cât mai mult şi mai repede, iar Filip este foarte hotărât. Iată că astfel îi spunem bun-venit lui Petru mai devreme, pentru a întări familia Leilor”, declară Oana amuzată, menţionând că în curând este şi ziua de naştere a mamei sale, pe 9 august.

De acum încolo vor fi multe aniversări de sărbătorit în luna august pentru Oana, dar până atunci ea se bucură că Petru Lucas este sănătos, că ea se simte bine şi la nici două zile de la naştere e plină de energie. „Imediat după naştere am postat pe blog, iar de a doua zi am început să merg, mă ridic singură şi mă plimb întruna prin spital”. 

Oana şi-a adus copilul pe lume într-o perioadă cu multe incertitudini, schimbări şi restricţii pandemice, dar totul a decurs bine. „Însă totul a decurs minunat mai ales datorită implicării doamnei doctor Oana Dorobanţu, căreia îi mulţumesc nu doar pentru pregătirea sa, ci şi pentru implicarea umană, pentru sfaturi şi dăruire. O recomand cu toată căldura”. 

 

 

 

Modifică Setările