News

Oana Zăvoranu a aniversat 47 de ani. Ce surpriză i-a făcut soţul ei, Alex

Oana Zăvoranu a aniversat 47 de ani. Ce surpriză i-a făcut soţul ei, Alex camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Oana Zăvoranu a aniversat ieri 47 de ani. Alex Ashraf, bărbatul care i-a stat aproape divei în ultimii patru ani, i-a făcut o urare de suflet.

"La mulţi ani, iubirea mea! Sunt gelos pe frumuseţea ta şi îţi doresc să te ţină încă pe atât, pentru că ai o genă de Alien. Eu îmbătrânesc şi tu întinereşti pe zi ce trece. Azi, de ziua ta, îţi doresc ca visul şi dorinţa ta să se îndeplinească. Mă bucur enorm că am luptat pentru noi, căci noi doi împreună vom crea istorie.

Poza asta arată fericirea şi puterea de iubire pe care o producem când ne privim unul pe celălalt. Tu, iubirea mea, însemni respiraţie, căldură, emoţie, plăcere, distracţie şi tot ce-i mai frumos pe lumea asta.

Te iubesc şi îţi mulţumesc că exişti în viaţa mea şi, datorită ţie, soţul tău trăieşte o viaţă perfectă, ca într-o poveste frumoasă fără sfârşit. Îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot ce-i mai frumos pentru ţine. Vreau să ai o viaţă alături de mine aşa cum îţi doreşti. Al tău Husby forever", i-a scris soţul Alex.

Viaţa Oanei a fost una cu suişuri şi coborâşuri, dar lucrurile trăite au făcut-o mai puternică. “Am făcut greşeli în anumite momente de slăbiciune, aşa că a trebuit să le repar. Şi anumite lecţii a trebuit să învăţ să nu le mai repet. În viaţa tuturor ni se dau lecţii, important e să nu mai repeţi greşeala, să înveţi ceva din lucrul ăla năsol care ţi s-a întâmplat. Acum trăiesc o viaţă superbă. Am un bărbat pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, o casă frumoasă, pisicuţele noastre, un grup restrâns de prieteni, pentru că mai bine puţini, dar buni, decât mulţi şi proşti’’, povestea Zăvoranu pentru OK!

La ceas aniversar, artista a ţinut să le arate fanilor cum arată la 17 ani şi a postat o poză din acele vremuri când începea, cu adevărat, viaţa.

 

Modifică Setările