Vedete

Oana Zăvoranu, imagini fierbinţi în Sacrificiul. Cum apare vedeta TV

Oana Zăvoranu, imagini fierbinţi în Sacrificiul. Cum apare vedeta TV

Oana Zăvoranu nu s-a dat în lãturi de la nicio provocare pe platourile de filmare de la Sacrficiul, serialul care debutează mâine seară, de la ora 20.00, la Antena1.

„Prima mea secvenţã are loc la piscinã. Chiar dacã am filmat la începutul lunii iunie, am avut <<norocul>> unei zile cu adevãrat friguroase. Toatã echipa era îmbrãcatã gros, eu defilam în toatã splendoarea în costum de baie. Momentul culminant a fost sãritura în piscinã, cu nu mai puţin de 5!!! duble. Am îngheţat în apã şi am rãcit, însã am vãzut secvenţele la avanpremiera serialului şi pânã şi eu, care sunt cel mai aprig critic al meu, pot spune cã a meritat tot efortul!”, a mărturisit Oana.

Diva (Oana Zãvoranu) este o cunoscută prezentatoare de televiziune care s-a retras din viaţa socială şi trăieşte din câteva afaceri mici, dar care datorită renumelui ei sunt un adevãrat succes. Alãturi de iubitul ei, Boby (Conrad Mericoffer), tânăra locuieşte într-o casă spectaculoasă pe malul unui lac cu o privelişte cu adevãrat regală. Liniştea lor este însã tulburată când familia Zamfir se mută lângă ei.

 

 

    

Comentarii