News

Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf s-au despărţit? Semnele care îi dau de gol

Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf s-au despărţit? Semnele care îi dau de gol

Visul frumos s-a terminat! Căsnicia dintre Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf pare că a ajuns la final.

Cei doi şi-au şters pozele pe care le aveau împreună pe conturile de socializare şi se pare că duc acum o viaţă separată. Ruptura a survenit după ce Alex a fost fotografiat de paparazzii în compania unei colege, conform Cancan.

Până atunci, frumoasa brunetă părea că şi-a găsit echilibrul lângă bărbatul ales.

“Am făcut greşeli în anumite momente de slăbiciune, aşa că a trebuit să le repar. Şi anumite lecţii a trebuit să învăţ să nu le mai repet. În viaţa tuturor ni se dau lecţii, important e să nu mai repeţi greşeala, să înveţi ceva din lucrul ăla năsol care ţi s-a întâmplat. Acum trăiesc o viaţă superbă. Am un bărbat pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, o casă frumoasă, pisicuţele noastre, un grup restrâns de prieteni, pentru că mai bine puţini, dar buni, decât mulţi şi proşti’’, spunea actriţa pentru OK! în urmă cu două luni.

 În acest an, Oana a vizitat din nou cabinetul medicului estetician, tocmai pentru că îşi dorea să arate cât mai bine pentru partenerul de viaţă. 

„Ştiu că multe o să strâmbe din nas, dar asta e. Mi-am făcut a 9 a operaţie la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă şi mi-a ieşit!  Sunt în situaţia în care pot iniţia un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase. Consider că în prezent exista tendinţa total greşită, de a îşi face toate, operaţii care să le deformeze nejustificat. Silicoane ca pepenii, talie mai subţire ca a unui somalez,( sinistru), şi fund lat, mare de vadana( eu mereu mă întreb cum îşi ţin astea echilibrul)  Un corp armonios cu umerii svelti, talie de bun simt şi fund mic, frumos, mai puţin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal şi minţii nepoluate Şi totul porneşte de la cea mai cretină familie de surori din America, celebre pentru nimic
Celebre pentru că sunt un etalon al prostiei, al operaţiilor de deformare a corpului în modul cel mai grotesc şi pentru lista interminabilă a bărbaţilor care le-au trecut prin pat ASTEA NU SUNT NICI MODELE DEMNE DE URMAT, NICI INFLUENCERE MY ASS, bagaţi ăla cap! Aşa s-a ajuns la o ‘boală mondială, în care toate femeile vor sa le copieze pe prostănacele din familia Kardashian . Trezirea. Sâni falsi, talie sugrumată, fund fals şi mare, gene false, buze false, sprâncene false, bărbie falsa, pomeţi falsi, ce mai rămâne natural ? În schimb, toate cauta BARBATI ADEVARATI”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.
 

Comentarii

Modifică Setările