Meghan & Harry

Obiceiul ciudat şi obsesiv pe care îl au prinţii Harry şi William, moştenit de la tatăl lor. Meghan Markle îl găseşte respingător

Obiceiul ciudat şi obsesiv pe care îl au prinţii Harry şi William, moştenit de la tatăl lor. Meghan Markle îl găseşte respingător camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Prinţul Harry a dezvăluit un detaliu ciudat legat de un obicei moştenit de la tată, pe care îl împărtăşeşte cu fratele său, prinţul William.

În documentarul realizat de BBC în 2018, cu ocazia aniversării celor 70 de ani ai prinţului Charles, s-a vorbit despre acest obicei, despre care Meghan Markle spune că este ciudat. Harry a reluat dezvăluirile în recentul documentar despre viaţa sa.

Potrivit ducelui de Sussex, toţi trei au dezvoltat o adevărată obsesie: vor mereu să stingă lumina. E un obicei preluat de la prinţul Charles, care este posibil să fi rămas cu sechele, după perioada grea pe care Marea Britanie a suferit-o într-o etapă în care regina era deja suverană, însă o grevă de proporţii a paralizat ţara lăsând-o în întuneric multe zile. Inclusiv la Palatul Buckingham lumina era mai mult la lumânare.

Harry mărturiseşte că acum şi el face asta constant, iar Meghan îl ceartă, întrebându-l: ”Hei, de ce stingi lumina, nu vezi că e întuneric?”.

Dar, explică Harry, până la urmă economia la lumină este bună. De ce să aprinzi şase becuri, când unul este suficient?

Şi prinţul William a recunoscut: ”Este o obsesie. Nu mă abţin să sting lumina. Este îngrozitor.”

Nu doar să stingă lumina i-a învăţat Charles pe fiii lui. Tot pentru bunăstarea mediului, prinţul Charles i-a sfătuit să adune gunoaiele de pe jos: ”La şcoală eram chiar caraghios, când adunam gunoiul. Dar nu e ceva planificat. Pur şi simplu, vezi, te apleci şi ridici. Fac asta cumva teleghidat, pentru că m-a învăţat tata, am fost ”programat”, însă cu toţii ar trebui să o facem”, a mărturisit, cu sinceritate, prinţul Harry, în documentar.

Foto: Getty şi Profimedia

Comentarii

Modifică Setările