Gossip

Obiceiuri ciudate ale vedetelor

Obiceiuri ciudate ale vedetelor

Cu toţii avem secrete. Unele dintre ele atât de ciudate, încât, dacă ar fi aflate, ne-ar face de ruşine. Nici în cazul vedetelor lucrurile nu stau diferit, numai că acolo imaginea cântăreşte mai mult. Multe dintre secretele celebrităţilor sunt obiceiuri dubioase, ieşite la suprafaţă prin intermediul apropiaţilor sau daţi de gol de colegii de breaslă. Iată câteva dintre acestea.

Brad Pitt nu foloseşte săpun

52128704 Brad Pitt takes a walk in Manhattan, New York on July 20, 2016. He wore a hat, sunglasses, grey shirt, and brown shoes while he was out. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Sunt câteva vedete cu multe milioane de fani şi care fac o impresie extrem de bună peste ani, iar Brad se numără printre ele. A  jucat şi a produs filme de succes, a călătorit pe toate continentele, s-a implicat în numeroase campanii sociale, dar nu mulţi sunt cei care ştiu despre el că nu foloseşte săpun. El susţine că acesta conţine multe toxine care nu numai că dăunează propriului corp, dar şi întregii planete.  Poate că noi credem că e lipsit de igienă, dar el declară că este una dintre cele mai bune decizii ale sale. Soţia sa, Angelina, spune în glumă că Brad a început să miroasă precum o oaie murdară, iar copii îl strigă “tăticul cel împuţit”. Cu toate acestea, nimic nu l-a făcut să se răzgândească în această privinţă.

Modifică Setările