Royals

Obsesia pentru alb. După Kate, şi Regina Letizia a purtat o rochie asemănătoare

Obsesia pentru alb. După Kate, şi Regina Letizia a purtat o rochie asemănătoare

Queen Letizia of Spain attends to 2017 National Fashion Awards at Museo del Traje in Madrid, Spain on July 17, 2017. Photo by Borja B. Hojas/AlterPhotos/ABACAPRESS.COM

Regina în vârstă de 44 de ani a Spaniei pare într-o competiţie la distanţă cu Ducesa de Cambridge, căci cele două ai zice că îşi programează apariţiile una după alta. Regina Letizia, la o gală fashion După ce Kate Middleton a cucerit asistenţa, aseară, la garden party-ul din Varşovia, la care a purtat o ţinută realizată de un designer polonez, Letizia a replicat şi ea cu rochia purtată, tot ieri, la o gală de modă organizată la Muzeul del Traje din Madrid.

Rochia albă, cu croială retro şi aparent simplă, a pus foarte bine în valoare silueta subţire a spanioloaicei, care şi-a purtat părul coafat lejer şi a asortat ţinutei o pereche de pantofi cu snake print, purtaţi şi cu alte ocazii.

Accesoriile snake print au scos ţinuta din anonimat
Braţele Letiziei, rezultatul muncii la sală

Modelul fără mâneci al rochiei a lăsat la iveală braţele extrem de tonifiate ale reginei, semna că aceasta depune mare efort la sală pentru a se menţine în formă.

Foto: Hepta