Fashion

Obsesia vestimentară din familia Kardashian-Jenner!

Obsesia vestimentară din familia Kardashian-Jenner!

Duminică, Kourtney, cea mai mare dintre surorile Kardashian, a mers să urmărească meciul Lakers versus Cavaliers, din Los Angeles. Vestimentaţia sa de la acest eveniment a fost cea care ne-a atras atenţia, şi nu pentru că ar fi fost prea sexy pentru ocazia dată...

...ci pentru că avem ”uşoara” senzaţie că am mai văzut pe undeva aceşti pantaloni. Ah, da, ne-am amintit! E vorba despre pantalonii de piele, cu şireturi, pe care i-au purtat toate surorile Kardashian-Jenner. E drept, unele nu de curând! Şi nu la fel!

Obsesia lor vestimentară: pantalonii de piele cu şireturi

Fiecare soră Kardashian-Jenner are stilul ei vestimentar, aşa că e de înţeles cum de au asortat atât de diferit această pereche de pantaloni de piele. Totuşi, nu putem să nu sesizăm că e o adevărată isterie legată de aceşti pantaloni în această familie.

Kim a purtat de mai multe ori această pereche de pantaloni

Kim, de exemplu, a purtat de mai multe ori această piesă vestimentară, lucru inadmisibil de la o divă care mărturisea că are un program instalat pe tabletă care o ajută să nu repete niciodată o ţinută purtată.

Khloe, în paginile revistei GQ

De aceea, tindem să credem că e un ”produs al lor”. Un item creat de ele, pe care vor să-l vândă cu orice preţ. Ştim deja că toate sunt implicate în industria fashion, aşa că n-ar fi o surpriză să aflăm că sunt făcuţi chiar de ele...

foto: getty, Pinterest

Modifică Setările