Agenda

Octavian Ursulescu a reunit "Şcoala Vedetelor" FOTO&VIDEO

Octavian Ursulescu a reunit "Şcoala Vedetelor" FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Lansarea biografiei lui Titus Munteanu, iniţiatorul acestui proiect de televiziune, a prilejuit marea reuniune. Uite cine a răspuns invitaţiei.

"Şcoala Vedetelor" a fost unul dintre cele mai de succes proiecte ale Televiziunii Române, fiind gândit ca un talent show mai înainte ca "Vocea României" sau "X Factor" să fi existat. Vorbim despre anii '90, în care tineri talentaţi erau cooptaţi într-un format de divertisment care a produs, pe bandă rulantă, vedete de renume.

Astfel, „Şcoala vedetelor” a dat divertismentului din România nume noi, precum Mălina OlinescuNadineNicoleta DrăganDiana MunteanuLili SanduDana MladinAdi DespotCălin GoiaCălin Geambaşu, cei din trupa Class, considerate acum nume grele în showbiz.

Citeşte şi:

Remember Mălina Olinescu. Uite cine s-a mai lansat la „Şcoala Vedetelor” FOTO&VIDEO

Ieri, după 23 de ani de la lansarea emisiunii-concurs pe TVR, Octavian Ursulescu a reuşit marea reuniune a artiştilor din "Şcoala Vedetelor", invitându-i pe toţi la Librăria Cărtureşti la lansarea cărţii sale, "Titus Munteanu, un lord al micului ecran".

Cei care au răspuns invitaţiei au fost Mihaela Cernea, Diana Munteanu, Iuliana Tudor, Nadine Voindrouh, Gianina Corondan, Dana Mladin, Alice Bursuc, Carmen Pop, Călin Goia, Călin Geambaşu, Laurenţiu Niculescu, Rareş Dragomir, Marius Rădmănăştian, Titi Bălteanu, dar şi Angela Similea (venită tocmai din Statele Unite), Corina Chiriac (abia sosită din Israel), Dan Negru (venit de la Chişinău), Andrei Nourescu şi, bineînţeles, regizorul Radu Munteanu, fiul regretatului realizator.

"Cum să vorbesc despre Titus Munteanu la timpul trecut? Timp de două decenii am petrecut alături de el cele mai frumoase clipe din cariera mea de prezentator, în platourile TV sau la festivaluri. Cum să vorbesc despre prietenul meu Titus la trecut? Am născocit împreună formate TV originale, cum ar fi „Şlagăre în devenire" sau „Meridianele cântecului", nu cum se procedează azi, cumpărându-se pe bani grei din străinatate, de parcă noi n-am mai putea gândi cu capetele noastre... Cum să-l evoc la trecut când am făcut împreună ani buni şi „Steaua fără nume", lansând atâţia tineri talentaţi, şi festivaluri la Mamaia, şi „Varietăţi" muzicale?", scrie Octavian Ursulescu în prefaţa cărţii sale.

Modifică Setările