News

Odată, era perfectă în costum de baie. Azi, afişează un trup distrus de operaţii estetice şi stilul de viaţă nesănătos

Odată, era perfectă în costum de baie. Azi, afişează un trup distrus de operaţii estetice şi stilul de viaţă nesănătos camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Are 47 de ani şi nu mai este, ce-i drept, la prima tinereţe.

Şi-n plus, un aspect foarte important, această vedetă a născut nu mai puţin de cinci copii, aşa că este normal ca trupul ei să se resimtă. Este vorba despre actriţa Tori Spelling, fosta Donna din Beverly Hills, 90210, care a fost surprinsă, recent, la o petrecere la piscină, în Orange County, California.

Tori a fost însoţită de soţul ei, actorul Dean McDermott, şi de cei cinci copii ai lor. Din păcate pentru această actriţă, trupul ei nu mai este unul demn de a fi expus în costume de baie atât de decupate precum cel ales de ea la piscină, unul care-i expune prea mult pielea care-a pierdut lupta cu gravitaţia.

Ce-i drept, Tori nu este neapărat o adeptă a stilului de viaţă sănătos, iar cele cinci naşteri ale copiilor ei au lăsat urme pe corpul ei netonifiat. În plus, acele operaţii estetice la care a recurs din plin parcă amplifică efectul neplăcut al trecerii anilor.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările