Vedete

Odată era sexy, astăzi arată aşa. Cine este superstarul din imagine?

Odată era sexy, astăzi arată aşa. Cine este superstarul din imagine? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood a împlinit, ieri, vârsta de 50 de ani.

Este vorba despre cel mai bun prieten al lui Ben Affleck, un actor chipeş şi modest, cu o viaţă de familie exemplară. Matt Damon, doamnelor şi domnilor, a schimbat prefixul. 

Ocazia nu avea cum să fie omisă de un alt amic vechi de-al lui Matt, comediantul Jimmy Kimmel, cei doi fiind celebri pentru tachinările lor online, pe social media, sau chiar la TV, în timpul show-ului prezentat de Kimmel.

Continuând pe această linie, Kimmel i-a urat La mulţi ani! lui Damon pe contul lui de Instagram, postând, alături de mesajul de bine, şi o fotografie cu actorul la bustul gol, deloc flatantă. Este vorba despre o imagine cu Matt Damon din cadrul filmului The Informant, realizat în anul 2009, în care actorul apare cu un corp deloc fit, perucă şi mustaţă roşcate. Un corp de tată, cum ar spune americanii, lucru care i se potriveşte lui Matt, starul fiind părintele a nu mai puţin de patru fete.

Cum spuneam, este vorba de o farsă, Matt fiind încă un bărbat chipeş, chiar şi la cei 50 de ani de-abia împliniţi. Ba mai mult, poze recente cu starul arată că trupul lui nu este în niciun caz unul pufos ca în poza postată de Kimmel.

Comentarii

Modifică Setările