News

Odinioară făcea furori în telenovele, iar acum surprinde printr-un pictorial nud. Gabriela Spanic, goală la 45 de ani

Odinioară făcea furori în telenovele, iar acum surprinde printr-un pictorial nud. Gabriela Spanic, goală la 45 de ani camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

O ştim din telenovele precum ”La Intrusa”, ”La Usurpadora” ori ”Prisoniera”, fiind una dintre cele mai îndrăgite actriţe din Venezuela.

De altfel, de curând, Gabriela Spanic a sărbătorit împlinirea a trei decenii de activitate, motiv pentru care a realizat un pictorial inedit, în care apare complet goală la cei 45 de ani. „Am vrut să celebrez împlinirea a 32 de ani de carieră, având certitudinea că mă simt mai împlinită ca oricând, din toate punctele de vedere. Acest calendar conţine fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă şi mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu şi îl îngrijesc pe măsură”, a afirmat Gabriela Spanic.

După cum era de aşteptat, cadrele explicite au fost răspândite pe toate reţelele de socializare, fanii internauţi arătându-se încântaţi atât de curajul actriţei lro favorite, cât şi de forma fizică impresionantă pe care o are la 45 de ani.

Născută pe 10 decembrie 1973, în Venezuela, Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele. În anul 1992, ea a câştigat titlul de Miss Venezuela, după care şi-a început cariera în actorie. (Vezi galeria foto)

Modifică Setările