Fashion

Oja semipermanentă - da sau ba?

Oja semipermanentă - da sau ba?

Manichiura perfectă este must have pentru orice femeie. Aceasta este condiţionată de alegerile facute. Vorbim nu doar despre produsele de calitate, ci şi de experienţă, de tehnica de aplicare. Este poate un motiv în plus pentru care tot mai multe femei preferă oja semipermanentă în detrimentul celei clasice, chiar şi când îşi fac manichiura acasă.

Ce este, de fapt, oja semipermanentă

Din ce în ce mai îndrăgită de femei, o alegere populară în zilele noastre, oja semipermanenta este net superioară celei clasice. Rezistă mai mult pe unghii, nu se şterge, nu crapă, are consistenţa ojei clasice şi se aplică ca atare. Există însă câteva mici diferenţe între manichiura cu ojă simplă şi cea cu ojă semipermanentă.

Are nevoie de polimerizare, de uscare la lampă, spre deosebire de oja clasică când aştepţi uscarea preţ de câteva minute.

Necesită pregătirea unghiei şi de preferat un strat de lac înainte de ojă.

Poate fi îndepărtată prin două modalităţi, însă nu cu dizolvant clasic.

Desigur, marele avantaj este cel legat de rezistenţă îndelungată a produsului. De altfel ajungi la salon din nou pentru că este deja vizibilă unghia naturală crescută, nu pentru că oja în sine are nevoie de retuş.

Cât de des poate fi aplicată oja semipermanentă

Nu există o teorie care se susţine conform căreia unghiile ar trebui lăsate să respire sau să se regenereze. Atât timp cât produsele folosite sunt de calitate, profi, acestea nu vor împiedica cu nimic creşterea unghiilor. Dacă acestea au probleme, în mod clar nu este de la frecvenţa cu care unghiile sunt colorate cu oje, mai cu seamă cu ojă semipermanentă.

Pentru doritoare, Nolia Shop dispune de opţiuni de ojă semipermanentă de calitate germană. Ai de ales dintr-o vastă paletă de culori, aşadar te vei delecta cu ce îţi place. Tot aici poţi selecta şi produsele adiacente, pentru a realiza o manichiură completă: lampă, accesorii, top coat sau finish, baze etc. Orice comanzi ajunge la tine în timp scurt şi pot fi realizate şi livrări internaţionale.

Să revenim la oja semipermanentă. O poţi folosi frecvent, de fiecare dată când îţi faci manichiura. Vei întrerupe doar dacă observi eventuale probleme. De preferat poate mai degrabă ca îndepărtarea acesteia să nu fie despre folosirea pilei, căci aceasta poate afecta placa unghială. Pilirea excesivă este spre exemplu una din problemele pe care, din necunoaştere, le punem în seama ojei semipermanente.

Aplicare

Mai întâi de toate suprafaţa unghiei este curăţată şi apoi pilită, cât luciul său să fie curăţat. Urmează aplicarea unui strat de produs, poate chiar a unui strat de gel în cazul celor care au unghii fragile şi subţiri. Urmează aplicarea ojei semipermanente, în două straturi, în funcţie de cât de saturată este culoarea şi ce grad de acoperire are.

La final aplică un strat de top coat pentru a sigila totul şi pentru ca strălucirea unghiilor colorate să fie un ultim detaliu al manichiurii tale perfecte.

Descoperă la Nolia Shop şi inspiraţia de care ai nevoie pentru manichiura potrivită indiferent de ocazie şi de sezon. 

 

 

Modifică Setările