Adina Galupa: „În America mi s-a demontat tot ce știam despre actorie în România”

OK! s-a întâlnit la Los Angeles cu actrița din telenovela „Inimă de țigan” pentru a afla tot ce presupune drumul unui actor român de la București într-un film la Hollywood

Am regăsit-o pe Adina printre coloanele din fața muzeului LACMA mai tânără ca niciodată. E departe de a fi ajuns acolo unde și-a propus, dar e limpede că Los Angeles-ul îi priește. „Câteodată și mie mi se pare când mă uit la TV că am o altă strălucire și poate e adevărat. Beau multă apă… Suntem în California, e soare tot timpul, dacă ai grijă de tine n-ai cum să nu arăți bine. Înainte mă duceam la sală, acum merg la Yoga în fiecare zi. Am descoperit Yoga aici, m-a dus un prieten și la început nu mi-a plăcut deloc pentru că fac Hot Yoga, care înseamnă saună și Yoga în același timp. Mi s-a părut oribil la început. Acum însă îmi place cel mai mult dintre toate felurile de sport pe care le-am practicat.”, povestește Adina.

„Am plecat în L.A. la sfârșitul anului 2015. Ce mi s-a părut la momentul respectiv a fost că-mi atinsesem personal un fel de limită creativă, artistică. Fusesem în piese de teatru, am făcut televiziune, am făcut și film. Și mi se părea că nu pot progresa, mi-am dat seama că aici pot vedea un nou mod de a percepe actoria. Aici oamenii lucrează cu totul altfel, industria e cu totul diferită, normele sunt diferite. Aici mi s-a demontat absolut tot bagajul de cunoștințe cu care venisem din țară și a trebuit s-o iau de la zero.”

Citește în următoarea pagină cum s-a acomodat în L.A!INAPOI LA PRIMA PAGINA