Exclusiv din L.A. – Anastasia Soare: „Amal Clooney a fost reticentă la început, când am pensat-o!”

OK! a vizitat-o pe Anastasia Soare la sediul companiei sale pentru a descoperi totul despre viața la Hollywood a româncei care o pensează pe Michelle Obama

„Îmi aduc perfect aminte că am aterizat la Los Angeles pe 29 iulie, la ora prânzului. M-a șocat că era foarte cald. Cerul era extraordinar de luminos. Și palmierii m-au uimit. Erau foarte înalți. Nu văzusem niciodată palmieri, pentru că nu ieșisem din România. Nu prea mi-a plăcut Los Angeles la început. Nu mi-a plăcut deloc. Cel puțin primele 6 luni de zile nu au fost atât de fericite. Am plecat din România din cauza regimului comunist. Soțul meu nu se mai putea întoarce pentru că lăsase nava în Italia, era căpitan de navă și ceruse azil politic. Iar la 4 luni după ce am ajuns în Los Angeles, a fost revoluția în România și a fost destul de haotic. Ne era frică să ne întoarcem. Și am propus să mai stăm o perioadă până când se vor liniști lucrurile în România. Apoi ne gândeam să ne întoarcem.”, povestește Anastasia. Dar ea a rămas, pentru că lucrurile s-au legat neașteptat de bine la Hollywood.

Azi, printre cele mai cliente fidele ale Anastasiei Soare se numără Naomi Cambell și Jennifer Lopez, pe care o pensează din 1992. Dar până să ajungă la acest nivel, Anastasia ne-a povestit că a muncit mult și fără să ceară vreun ban… „La început, doi ani de zile am pensat gratuit. Epilam și făceam alte tratamente cosmetice, așa îmi câștigam banii și pensam gratuit fiindcă clientele nu considerau sprâncenele ca un serviciu pentru care să plătească și atunci era important pentru mine să le fac să înțeleagă cât de importante sunt sprâncenele. Dar nu am început acest job gândindu-mă că vreau să fiu faimoasă și vreau să pensez celebrități. Nu asta mă interesa. Voiam să am un business de succes”, spune Anastasia din biroul său cu un perete transparent prin care toți angajații pot vedea oricând ce face în birou. E o transparență care o apropie de angajații săi – pentru că deși Anastasia se împarte între două ședințe la companie, un prânz cu Halle Berry și o cină cu Sharon Stone, felul ei de-a fi nu s-a schimbat. Și oricâți angajați ar avea, nu lasă penseta, fiindcă de mâinile ei de aur sunt dependente mai toate celebritățile importante de la Hollywood. Așa încât, în biroul ei își poate fac apariția oricând o vedetă venită la programare.

Oricât de cunoscută ar fi, însă, se mai lovește chiar și acum de reticență în unele cazuri. „Îmi aduc aminte când am început s-o pensez pe Amal Clooney care are nativ niște sprâncene groase frumoase și este o femeie extraordinară. Ea la început a fost reticentă, mi-a spus că se pensează de obicei în Anglia, dar stai puțin, să vedem dacă-mi place… I-am spus: În primul rând, lasă-mă să-ți dau oglinda și-ți explic înainte ce fac. Așa fac cu fiecare clientă care vine prima oară la mine. Îi explic pas cu pas… Și Amal s-a relaxat când și-a dat seama despre ce e vorba. Și după ce i le-am făcut i-au plăcut și nu mai este o problemă. George Clooney, în schimb, nu vrea să-l pensez.”, spune Anastasia amuzată.

Dar timp de viață personală mai are? „În viața personală, cred că cea mai mare bucurie pe care o am e ca eu să fiu sănătoasă, familia mea să fie sănătoasă. Altfel, nu prea am viață personală, ca să fiu sinceră. Merg la petreceri, socializez, dar e dificil pentru mine să am o relație de lungă durată. Acum, dacă mă întrebi, n-am fost foarte exigentă cu sprâncenele bărbaților din viața mea, pentru că eu consider că un bărbat trebuie să aibă sprâncenele îngrijite, nu să arate ca o femeie. Dar relațiile mele sunt puțin mai scurte pentru că cred că de obicei bărbații simt că nu sunt o prioritate în viața mea. Pentru că business-ul tot timpul a fost o prioritate. Dar asta mă mulțumește pe mine.”, ne-a mărturisit ea cu sinceritate.

Interviul complet acordat de Anastasia Soare în exclusivitate în Los Angeles – în curând în OK! Magazine.

OK! Goes To L.A. – Proiect realizat cu sprijinul www.eturia.roINAPOI LA PRIMA PAGINA