Mădălin Farc, coregraful roman, și-a sărbătorit ziua de naștere în casa rapper-ului Lil Wayne

Mădălin Farc, cunoscut pentru faptul că a fost coregraf la “Românii au Talent”, Vocea României”, “Untold Festival” și de mai bine de 1 an dansatorul Innei,  a plecat pentru o luna în America să facă schimb de experiență cu alți dansatori din San Francisco și Los Angeles. De la o plecare ce se anunța fără evenimente majore, Mădălin Farc a avut parte de multe surprize care i-au schimbat șederea în America cu 180 de grade.

De ce ai mers în America?

Am vrut în primul rând să mă reîntâlnesc cu mentorul meu, Gabriel Francisco, un coregraf internațional de mare succes cu peste 16 de activitate. Iar în al doilea rând mi-am dorit să văd cu ochii mei cum e “the american dream”. Am tot auzit povești despre faptul că Los Angeles este un loc extraordinar, cu vreme incredibilă, iar entertainment-ul este la cel mai înalt nivel posibil.

Și așa este? Ți s-a demonstrat asta?

În Los Angeles contează cel mai mult să conștientizezi că ești “în the city of lost angels”. Așa că vei găsi și oameni care s-au pierdut pe drum, au intrat în mirajul petrecerilor, faimei, banilor, oameni falși, dar totodată vei da și de oameni cu multă iubire și entuziasm. Nu mulți reușesc în L.A, dar cei care reușesc acolo, au reușit pe tot globul. Dacă dai lovitură în L.A. ajungi să dansezi pentru Rihanna, Justin Timberlake, Pharrell etc.

Ce ai făcut tu mai exact în LA?

Uuh, a fost totul neașteptat. Am ajuns în LA pentru câteva zile, apoi am zburat în San Francisco să mă întâlnesc cu mentorul meu, după care am mers în Mexic unde aveam concerte cu proiectul Inna. Un rollercoaster cu zboruri. M-am reîntors în San Francisco și mentorul meu mi-a propus să mergem în LA, el primind o invitație să-și desfășoare acolo activitatea. Am stat puțin pe gânduri, nu știam ce să fac, parcă aș fi vrut să rămân în San Francisco, dar apoi mi-a trimis câteva poze: “uite, aici o să stăm dacă te hotărăști să vii”. Când am văzut pozele am zis instant “hai, mă, pleacă de aici”. Normal că am zis DA. O casă superbă, absolut minunată, situată ON THE TOP OF BEVERLY HILLS. Și ghiciți ce? Casa era una din casele lui Lil Wayne.  Nu mi-a venit să cred că stau în casa lui.

Te-ai întâlnit cu el?

Nu, dar am fost foarte aproape de el prin faptul că am locuit în casă lui timp de zece  zile, unde mi-am sărbătorit ziua de naștere că în povești. Am făcut un super video de dans în casă lui Lil Wayne și chiar glumeam cu prietenii mei că dacă vreodată vrea să-și vândă casă, ar putea să-l folosească drept video de promo. Aa, și țipă din video cu care dansez, Laurien Decibel, este extraodinară, activând că dansatoare la Dua Lipa.

Te mai întorci în LA?

Da, vremea e superbă, palmieri la orice colț de stradă, oameni mișto și multe oportunități.INAPOI LA PRIMA PAGINA