Monica și Ramona Gabor: interviu în exclusivitate despre noua viață în California

A trecut un an de când am stat la povești cu amândouă. Viețile lor s-au schimbat radical, așa că am venit să le vizităm chiar în America pentru a vedea cum arată viața lor la Hollywood.

Deși toată lumea crede că în Los Angeles totul este posh, întâlnești vedete la tot pasul sau nu ai nimic de făcut toată ziua, am fost surprinși să le descoperim dornice de a sta în sânul familie și de a petrece mai mult timp cu prietenii.

Monica Gabor ne-a deschis ușa casei ei și a lui Mr. Pink din Malibu, acolo unde își petrec mai toate weekendurile, căci în timpul săptămânii stau în Beverly Hills, aproape de tumultul orașului și acolo unde Monica dă lecții de engleză imigranților din Los Angeles.

„Sunt studenţi din 32 de ţări diferite şi, atunci când profesoara mea de engleză nu are cum să ajungă la şcoală, eu sunt cea care o suplineşte. Sunt singura în care are încredere şi sunt foarte mândră de acest lucru, pentru că mă gândeam că vin dintr-un oraş mic, Bacău, şi am ajuns să predau engleza în Beverly Hills şi asta îmi dă şi mai multă încredere în mine”.

În afară de noul ei job, Monica ne-a vorbit şi despre faptul că fiica ei, Irina, îşi doreşte să se mute cu ea în Statele Unite.

„Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy”, deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie.”

Citiţi în viitorul număr al revistei OK! şi despre relaţia specială pe care Monica o are cu fiul lui Mr. Pink, Anthony, şi despre cum se înţeleg cei doi copii între ei.

Citește în continuare pe pagina următoare!INAPOI LA PRIMA PAGINA