Ramona Gabor: ”Poate nu sunt eu norocoasă în dragoste.”

S-a mutat de câteva luni în Los Angeles și dorește să își deschidă un business acolo. Am descoperit-o mândră de ceea ce a realizat și cu o mare dorință de a o lua de la capăt. Are o relație… la distanță și susține că a învățat din greșeli. Despre visul ei de a avea o familie în curând și cum a fost drumul de la Bacău pănă aici, am stat de vorbă în casa surorii ei și a lui Mr. Pink din Malibu.

Ultima dată când am vorbit, anul trecut cam pe vremea asta, te întorceai din California în Dubai. Ce s-a întâmplat în viața ta de atunci și până acum?

Ramona: Da, dacă îmi amintesc bine, noi am vorbit în aprilie anul trecut și acum e mai. Păi, s-au întâmplat destul de multe. Am re­venit în vară, anul trecut, la Los Angeles la petrecerea I go live și pentru prima oară am simțit că poate acesta este un loc în care aș vrea să locuiesc. În Dubai făcusem cam tot ce consideram eu că era de făcut, simțeam că sunt mult prea în zona mea de confort, parcă nimic nu mă mai motiva.

Nu mai găseai provocări…
Da, deja aveam business-ul meu, casa mea, dar am zis că trebuie să vină altă pro­vocare în viața mea. Și am făcut marea mu­tare în septembrie. A fost o decizie de pe o zi pe alta și tot vorbind cu logodnicul Moni­căi, care tot îmi spunea: „Gata, e timpul să te muți, ce mai faci acolo, ai stat şase ani, vino aici!“, am vândut mașina și în două săp­tămâni am făcut marea mișcare.

Stăteai cu chirie acolo?
Da, stăteam cu chirie, dar anul trecut mi-am cumparat un apartament în faza de proiect și va fi al meu când va fi gata, în iu­lie. Abia aștept să am cheile, pentru că va fi prima mea proprietate. Și probabil îl voi închiria. Dacă nu mă obișnuiesc aici și, ori­cum, momentan nu am viza și nu pot spune că locuiesc 100% aici, pot să mă întorc ori­când acolo.

Dar aici ai închiriat o mașină, o casă?
Da, deși pot să locuiesc cu familia Moni­căi oricât, sunt o fire independentă și e mai bine să am locul meu.

Și unde stai aici, în Malibu?
Nu, în Beverly Hills. Aici, în Malibu, este reședința de weekend la care venim mereu. Asta e casa noastră de weekend. În timpul săptămânii suntem amândouă în Beverly Hills, ea merge la școală, iar acolo se întâm­plă lucruri.

 Vii de câțiva ani aici. Spune-mi unde ieși să te distrezi, care sunt locurile tale preferate?
Monica și Pink nu ies foarte mult, ei sunt o familie și am ieșit mereu cu ei. Abia anul acesta mi-am făcut prietenii mei și ies cu ei. Nu cunosc foarte bine zona și mereu îmi petrec timpul în Beverly Hills sau Malibu.

Dar ai dat nas în nas cu vreo vedetă aici?
Da, se întâmplă des, cel mai recent l-am văzut acum trei zile pe Kevin Hart într-o locație cu acces doar pentru membrii. A stat chiar lângă noi.

Ați fost la multe evenimente organizate de Mr. Pink. Îți place să apari pe covorul roșu?
Din Bacău până pe covorul roșu a fost un drum destul de lung, dar nu știu de ce mi se pare că așa trebuie să fie, nu simt că e ceva ieșit din comun, îmi place viața mea. Dacă sunt cu familia aici sau în Bacău, sunt foarte fericită, dacă sunt pe covorul roșu la fel, mă adaptez ușor. Sunt obișnuită cu orice stil de viața. Asta e partea bună când pornești de jos și nu uiți asta, ești OK oriunde.

Dar când erai copil în Bacău și îți proiectai viitorul, cum facem noi femeile, ce te visai când o să ajungi mare?
Niciodată nu m-am gândit că o să fiu model. Mi se părea că sunt prea slabă sau prea înaltă.

Adică fix ce se cere…
Da, dar mie mi se părea că toate colegele de clasă arătau mult mai bine decât mine. Lucrurile s-au întâmplat de la sine. Totul a început undeva la 14 ani, când am început să primesc admirația și aprecierea colegelor mele, care voiau să merg cu ele la cumpărături, pentru că le plăcea cum mă îmbrac. Nu m-am gândit niciodată că voi fi în lumea aceasta, dar mereu mi-am dorit să fac business. Mă visam într-un birou din sticlă, ca-n filme. Și Monica mereu mi-a zis că asta vede în mine, dar mă vedea și actriță, pentru că mereu îmi delectam familia. Dar cine știe, poate și acest vis mi se va împlini.

Dar îmi povesteai anul trecut că aveai un business în Dubai. Ai renunțat la el?
Este de fapt un business cu uniforme pentru multinaționale. Nu am renunțat, dar prefer să nu mai iau comenzi mici. Îl am în continuare pe același partener acolo și bu­siness-ul merge.

Și se putea trăi din asta sau trebuia să faci și modelling?
Puteam să trăiesc din modelling, dar eu voiam un business al meu și datorită acestui business am reușit să îmi cumpăr un apar­tament în Dubai.

Acum, că lași Dubaiul în urmă, cum e viața aici în comparație cu cea de acolo?
Cred că aici e mai mult viața de familie, lumea e mai așezată.

N-ai spune, e totuși Orașul Deșertăciunilor, Hollywood, aici se întâmplă toate bunele și toate relele.
Așa este, dar probabil eu percep altfel pentru că eu am familia aici, pe Monica și pe Pink. Aici toată lumea se căsătorește, chiar dacă se și divorțează foarte mult. În Dubai am fost mereu satisfăcută pe plan profesio-nal, dar pe plan personal puțin mai greu. Nu am putut să îmi fac o relație timp de trei ani de zile, pentru că majoritatea bărbaților sunt căsătoriți și li se pare foarte normal să aibă pe cineva în viața lor pe lângă, iar men­talitatea noastră nu permite. Eu nu am vrut să renunț la principiile mele de viață doar ca să fiu cu cineva.

Deci, în ultimii trei ani petrecuți acolo, ai fost singură?
Da!

Și înainte de asta, care a fost ultima relație?
A fost cu un bărbat necăsătorit, bineînțeles. (râde) A durat doi ani, el era din Irak.INAPOI LA PRIMA PAGINA