Top 5 locuri pentru shopping în L.A.

O vacanță în Los Angeles nu poate fi completă fără o sesiune de cumpărături măcar într-unul dintre aceste locuri. Iată micul ghid de shopping în L.A. cu Mastercard

#The Grove (189 The Grove Dr.)

Este printre primele locuri pe care ți le recomandă chiar localnicii, în primul rând pentru că este ca un orășel în aer liber, cu o mulțime de branduri la dispoziția ta, concentrate în acest complex – de la Topshop și Nike la Nordstrom și Banana Republic. Este și un spațiu perfect de recreere, cu tramvaie vintage ce te poartă printre fântâni, cafenele, restaurante și magazine.

#Melrose Avenue

Aici o să vrei tu singur să ajungi, în primul rând pentru rezonanța pe care o are această stradă, datorită faimosului serial Melrose Place, cu Heather Locklear – serialul care înfățișa viața complicată a unui grup de tineri ce locuia chiar în zonă, într-un complex rezidențial numit Melrose Place. Azi, această destinație de shopping, care începe de la celebrul Santa Monica Boulevard, este extrem de atractivă pentru fashioniste. Iar asta fiindcă aici poți da peste branduri mai greu de găsit. Îți voi da și un pont: mergi neapărat la Crossroads Trading Co. (7409 Melrose Avenue), cel mai puternic centru de resale în modă. Ce înseamnă asta? Un fel de haine second-hand de lux. Articolele expuse sunt din categoria hainelor de designer, purtate doar o dată sau de două ori, la niște prețuri neașteptat de bune.

# Hollywood & Highland (Hollywood Blvd.)

Primul loc în care merge orice turist când ajunge în L.A. este în inima Hollywoodului, pe Walk of Fame, ca să vadă stelele celebrtităților și urmele mâinilor și ale pantofilor lăsate de ele în fața Chinese Theatre. Iar odată ajuns aici, nu ai cum să te plictisești. Zona aceasta are o energie uluitoare. Una dintre atracțiile sale este complexul Hollywood & Highland, unde vei avea o panoramă splendidă asupra Hollywood Sign – văzut de la înălțime. Și unde poți face și o scurtă sesiune de shopping – vei găsi magazine de suveniruri, dar și câteva branduri irezistibile, cum e Victoria’s Secret, cu cele mai variate oferte extrem de avantajoase.

# Third Street Promenade (Santa Monica Pier)

Concurează cu The Grove, fiind un fel de mall în aer liber, doar că ceva mai boem, situat în zona Santa Monica, aproape de plajă. Aici găsești cele mai felurite magazine, iar seara, atmosfera te va ține captiv aici: restaurantele sunt excelente, prețurile rezonabile, iar cina îți va fi însoțită de acordurile concertelor stradale ale unor artiști foarte talentați.

# Rodeo Drive

Nu poți să ajungi în L.A. și să nu bifezi faimosul Rodeo Drive – centrul shoppingului de lux, unde vei vedea vitrinele magnetizante de la Cartier, Celine, Chanel ori Dior, dar și prețurile pe măsură. Ori fără măsură… Aici este locul unde doamnele sunt nemiloase cu MasterCard-ul din posesie 🙂

Foto: Sorin Stana, Instagram

Ok! Goes Cashless to L.A. by Mastercard – www.mastercard.ro/ro-ro/Consumatori/premium/Premium.html

 INAPOI LA PRIMA PAGINA