Vedete românești pe covorul roșu la Hollywood!

Aseară, în inima Hollywoodului, a fost aniversată Ziua României în cadrul Festivalului de Film al Uniunii Europene, iar revista OK! a fost acolo și vă prezintă în exclusivitate imagini de pe red carpet.

Ramona Gabor, Alexandra Nechita, Ana Maria Ferencz și Monica Gabor.

Covorul roșu de la Egyptian Theatre, din zona Walk of Fame, a fost invadat de vedete și oameni importanți din comunitatea românească din California. Evenimentul dedicat românilor din Los Angeles a fost marcat de proiecția specială a filmului Pororoca, al lui Alexandru Popescu, care a câștigat un premiu la prestigiosul festival de film de la San Sebastian.

 

Proiecția a fost precedată de o prezentare de modă a designerilor români care expun în showroomurile de la Hollywood  și îmbracă deja multe dintre vedetele de acolo – modelele impresionând audiența cu creațiile de la Maria Lucia Hohan, Stylan și Eva Culture. Evenimentul a fost organizat de Consulul româna la Los Angeles, Cosmin Dumitrescu, în colaborare cu designerul Aura Cercel, unul dintre cei mai activi membri ai coimunității românești din Los Angeles.

Eva Culture
Aura Cercel şi Consulul General al României la Los Angeles, Cosmin Dumitrescu


INAPOI LA PRIMA PAGINA