News

Olimpia Melinte va avea emisiune online. Ce subiecte va trata

Olimpia Melinte va avea emisiune online. Ce subiecte va trata

Olimpia Melinte este însărcinată cu cel de-al doilea copil, dar se pregăteşte pentru o nouă provocare.  Actriţa va avea o emisiune online, pe care o va dedica femeilor însărcinate, dar şi celor care îşi doresc să devină mămici.

De acum vom putea urmări săptămânal, în fiecare miercuri, un nou episod din Olimpiada mămicilor, pe platforma PRO TV PLUS. Olimpia va trata subiecte de interes alături de specialişti din diverse domenii relevante. În plus, aceasta va vorbi şi despre parcursul său şi ne va oferi detalii despre provocările cu care se confruntă în această perioadă.

În primul episod al emisiunii Olimpia şi invitata sa, Dr. Anca Sultan, medic specialist obstetrică ginecologie, discută despre toate analizele de care are nevoie o femeie însărcinată. Este o discuţie amicală şi utilă despre tot ceea ce înseamnă parcursul sănătos al unei sarcini.

„Olimpiada mămicilor este un vlog creat special pentru femeile însărcinate dar şi pentru cele care îşi doresc să devină mămici. Am pus cap la cap o serie de informaţii şi întâlniri cu specialişti din diferite domeni, asta pentru a le oferi viitorilor părinţi o serie de întâlniri virtuale profesionişti din diferite domenii, care să le răspundă la marile curiozităţi din perioada sarcinii, dar şi de după. Ideea mi-a venit în clipa în care am început să mă lovesc de tot felul de întrebări fără răspuns şi curiozităţi pe care le am încă din primele zile de sarcină. Dându-mi seama că peste tot se găsesc informaţii mai mult sau mai puţin concludente, am zis ca ar fi o idee bună să creez un vlog unde viitoarele mămici să aibă acces la informaţii utile şi să nu se mai simtă singure în căutările şi curiozităţile lor” , spune Olimpia.

 

 

Modifică Setările