News

Olivia Munn a scăpat de acnee printr-un produs-minune!

Olivia Munn a scăpat de acnee printr-un produs-minune!

WESTWOOD, CA - DECEMBER 07: Actress Olivia Munn attends the premiere of Paramount Pictures' "Office Christmas Party" at Regency Village Theatre on December 7, 2016 in Westwood, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Chiar şi celebrităţile de la Hollywood au probleme cu tenul! Olivia Munn, de exemplu, a mărturisit că s-a confruntat, cândva, cu acneea şi că a încercat toate metodele tradiţionale pentru a scăpa de ea. Olivia Munn Prezentă la lansarea produsului anti-acnee ”Essenntial System”, în New York, Olivia a recunoscut că a dus, multă vreme, o luptă cu acneea şi că a încercat tot soiul de tratamente, printre care şi nişte înjecţii cu cortizon, menite să reducă inflamaţia şi să elimine acneea în doar câteva ore.

Totuşi, ea spune că aceste injecţii, destul de cunoscute de celebrităţile de la Hollywood, sunt, totodată, foarte periculoase, provocând reacţii adverse destul de serioase. ”Câteodată îţi pot face pielea să intre în colaps”, admite actriţa de 36 de ani.

Povestind despre propriile experienţe, Olivia a povestit că primele probleme ale tenului au apărut în adolescenţă şi că a încercat, de atunci, nenumărate tehnici pentru a elimina coşurile sau alte imperfecţiuni ale pielii. ”Mi-am făcut injecţii cu cortizon. Mi-am pus pastă de dinţi pe coşuri. Am pus lucruri acide pe ele - ştiţi senzaţia aia de a vrea să-ţi rupi pielea de pe faţă? Practic, am încercat de toate”, a recunoscut ea.

Olivia mărturiseşte că a scăpat de acest chin cu produsul antiacneic de la Proactiv, pe care şi-l aplică imediat cum zăreşte o mică imperfecţiune a tenului. ”Sfatul meu este că atunci când începeţi să-l simţiţi, să nu aşteptaţi, să puneţi ceva pe el imediat. Iar dacă nu aveţi acest tratament cu voi (n.r. Proactiv), folosiţi un material proaspăt spălat, cald şi umed, căci îl va face pe coş fie să erupă, fie să nu mai iasă deloc”.

foto: Getty Images