Gossip

Olivia Munn s-a despărţit de iubitul ei. Ce s-a întâmplat?

Olivia Munn s-a despărţit de iubitul ei. Ce s-a întâmplat?

WESTWOOD, CA - DECEMBER 07: Actress Olivia Munn attends the premiere of Paramount Pictures' "Office Christmas Party" at Regency Village Theatre on December 7, 2016 in Westwood, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)

De săptămâna trecută tot circulă prin presa internaţională zvonul că Olivia Munn s-a despărţit de Aaron Rodgers, cel cu care se iubea încă de acum trei ani, şi despre care se credea că va fi viitorul ei soţ. Aaron Rodgers şi Olivia Munn, în iulie 2016. Foto: Getty Images Ei bine, zvonurile par a fi adevărate, căci cei doi n-au mai fost văzuţi de multă vreme împreună, Olivia prezentându-se singură la toate evenimentele mari de la începutul acestui an, respectiv Globurile de Aur şi Premiile Oscar. În plus, în prezent, Olivia locuieşte în Vancouver, căci filmează la pelicula ”The Predator”, în timp ce Aaron petrece mai mult timp în Los Angeles. Aşadar, declaraţiile apropiaţilor par a fi susţinute şi de fapte.

Şi unde mai că Aaron trece printr-o perioadă plină de schimbări. După ce s-a mutat din San Diego în Los Angeles, sportivul a devenit foarte preocupat de înfăţişarea sa. Merge săptămânal la salon pentru tratamente faciale şi l-a angajat chiar şi pe stilistul personal al lui Ryan Gosling pentru a se preocupa de apariţiile lui publice. Şi chiar şi grupul de prieteni şi l-a schimbat. Dacă până acum petrecea timpul cu colegii din echipa sa, acum Aaron este văzut tot mai des în compania lui Nick Jonas, în West Hollywood.

Cât despre motivul separări, unii spun că faptul că Olivia a ajuns în mijlocul conflictului dintre Aaron şi familia lui ar fi contribuit la această decizie. Cert e că niciunul dintre ei n-a făcut vreo declaraţie publică, aşa că n-avem de unde şti dacă aceste zvonuri sunt adevărate ori false.